Fizines kulturos kampelis
- mindaugasa
- Raudondvario karjero siaubas
rashydas nerasho, tai bent as parashysiu.
ar gali kas tolkam paaishkinti apie begimo ir vaziavimo dvirachiu itaka kondicijai.
shian gavau sportrideri ir ten yra fain skyrelis apie motoraideriu fitnesa: visi kaip vienas kondicijai palaikyti vaziuoja dvirachiais.
kodel? kodel ne begimas?
man atrodo, kad begimas yra visapusishkiau?
dar noriu pasakyti, kad tas ratukas su rankenom, kur dziaugiausi pradzioj, mol dirba visi reikalingi raumenys, ner jau taip gerai.
alkunes sanarys apkraunamas nenaturaliai (ne taip, kaip ranka lenkiasi).
nerekomenduoju to ratuko.
ar gali kas tolkam paaishkinti apie begimo ir vaziavimo dvirachiu itaka kondicijai.
shian gavau sportrideri ir ten yra fain skyrelis apie motoraideriu fitnesa: visi kaip vienas kondicijai palaikyti vaziuoja dvirachiais.
kodel? kodel ne begimas?
man atrodo, kad begimas yra visapusishkiau?
dar noriu pasakyti, kad tas ratukas su rankenom, kur dziaugiausi pradzioj, mol dirba visi reikalingi raumenys, ner jau taip gerai.
alkunes sanarys apkraunamas nenaturaliai (ne taip, kaip ranka lenkiasi).
nerekomenduoju to ratuko.
notomorrow
aisku kodel dviraciai. begimas nera sveika nei koju sanariams, nei stuburui. dviratyje viskas plavniau ir be smugiu. suteikiamas geras darbas sirdziai, naturali sedesena, grudinasi kaklo, ranku, peciu, nugaros raumenai. Man tai viskas aiskiau nei aisku. Stebiuosi ko cia stebetis?
Добро пожаловать нахуй
- mindaugasa
del sanariu sutinku (is dalies: minant pedalus intensyviau "devisi" kelio sanariai). del raumenu, man rodos, kad viskas atvirksciai: begant daugiau dirba raumenu.Renaz wrote:aisku kodel dviraciai. begimas nera sveika nei koju sanariams, nei stuburui. dviratyje viskas plavniau ir be smugiu. suteikiamas geras darbas sirdziai, naturali sedesena, grudinasi kaklo, ranku, peciu, nugaros raumenai. Man tai viskas aiskiau nei aisku. Stebiuosi ko cia stebetis?
as speju, kad yra skirtingas kruvis kraujotakos ir kvepavimo sistemom, bet nezinau koks.
notomorrow
- mindaugasa
dedu +1 uz aktyvia fizine kultura. be to, tas kur begt ir spirt (spirt ir begt?)tckd wrote:siandien atmyniau i darba,
vadinas esu fiziskai kulturingas.
kad visi taiop![]()
is kitos puses megstu begt ir spyrt, kuo tai padeda kultureti nzn.
gal del to kad kai uzpi...a begt, labiau norisi pakickint
beje jei minu piktai ir sulinkes skauda nugara
taip kad nzn kai ten su tais raumenim..
aplamai papuola i 10 geru darbu sarasa.
notomorrow