ezhiukas wrote:ilgesnis laikas tai cia kokios pora savaiciu. Pas mane toks laikas buna tik ziema, taip kad nematau problemos karta metuose ta signalizoka atsijungt
tai skaitau, tam periodui galima jo tiesiog neyjungt?
Siaip atjungt ja reik fiziskai is alektros grandines, bo kitaip ji vistiek siurbia akuma.
Turejau spec motocikline signalizacija su pageriu....tikras akumo prieshas.... Pastebejau, kad del signalizacijos pasivazinejimai suretejo, bo dazniausia kaip tik tuo metu kai norejau vaziuot akumas budavo mires.
Dabar motociklas atejo su gamintojo signalizacija (imobilajzeriu) papildomai nupirkau gamintojo kniawkle, ir planuoju pirkt gamintojo pageri. (del paprastos instaliacijos...jungtis sujungei ir vsio). Patirtim pasidalinsiu metu eigoj
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."
laikikliai buvo, net ir viena tase apysveike buvo likus, o kitos gal puse nuplesta. Bet siaip jei reikia stalinas ir laikiklius padaro, ne problema cia. Tases sus spynelem, nors siaip per 3 metus vazinejimo su tasem, man dar vagysciu nebuvo. Bet keliems pazistamiems buvo iskrauste tases.
ezhiukas wrote:laikikliai buvo, net ir viena tase apysveike buvo likus, o kitos gal puse nuplesta. Bet siaip jei reikia stalinas ir laikiklius padaro, ne problema cia. Tases sus spynelem, nors siaip per 3 metus vazinejimo su tasem, man dar vagysciu nebuvo. Bet keliems pazistamiems buvo iskrauste tases.
a beje kuris pas tave traktoriaus modelis ?
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."