pasitaisau- simcs keturi gavos pilnai su viskuoliankas wrote:Halimas dalykas. Galvojau jis tik man brangiau daroYvl wrote:liankas,
Donatas viskas ok, bet supermegapasiulyma moto draudimui siemet pavasary pateike![]()
As kaip labaj patyres vairuotojas tai buvau 94Lt is jo gaves
Civilinis draudimas 2009
ar aš čia kažko nesuprantu ar kaip, bet man vat ką atrašė apie civiles atsakomybes draudimo sustabdyma/nutraukima:
Sveiki,
Tokio dalyko kaip sustabdymas isvis nera, o akcijiniai draudimai nutraukiami tik tuo atveju jei motociklai parduodami. Taip pat galima dar nutraukus perkelti likuti kitam draudimui - pvz automobilio, keliones, turto ar kitai draudimo sutarciai.
Geros Jums dienos!
Sveiki,
Tokio dalyko kaip sustabdymas isvis nera, o akcijiniai draudimai nutraukiami tik tuo atveju jei motociklai parduodami. Taip pat galima dar nutraukus perkelti likuti kitam draudimui - pvz automobilio, keliones, turto ar kitai draudimo sutarciai.
Geros Jums dienos!
Smoothly, gently.. open the throttle!!!
o kodel gi nenutraukus, jei dar pinigo duoda.ezhiukas wrote:o nx ta draudima nutrukinet? Kad susigrazint 20-30 lt? Juokingi pinigai, per vakara kabake kelis kartus daugiau prageri. O jei ziema silta bus ir sugalvosi kada islekt, po to verksi kad draudimo neber...
juolab uz du mocus jau ir 60 lt gaunasi.
kam draudimui odvanot tuos pinigus?
Smoothly, gently.. open the throttle!!!
Taigi nesigauna nutraukti? ar?jara wrote:o kodel gi nenutraukus, jei dar pinigo duoda.ezhiukas wrote:o nx ta draudima nutrukinet? Kad susigrazint 20-30 lt? Juokingi pinigai, per vakara kabake kelis kartus daugiau prageri. O jei ziema silta bus ir sugalvosi kada islekt, po to verksi kad draudimo neber...
juolab uz du mocus jau ir 60 lt gaunasi.
kam draudimui odvanot tuos pinigus?
Sveiki,
Tokio dalyko kaip sustabdymas isvis nera, o akcijiniai draudimai nutraukiami tik tuo atveju jei motociklai parduodami.
imho cia tik brokerio futbolas....
ner tokios savokos kaip "akcijinis draudimas". ir is principo nutraukt sutarti turetu buti galima bet kada ir bet kaip (reikia ziuret draudimo istatyma, rankos kirst neduociau)
tik, kad su tais nutraukineiimais nepasidetume greblio patys sau kitiems metams - pyst ir teks segt po 200 lt/pusmeciui....
ner tokios savokos kaip "akcijinis draudimas". ir is principo nutraukt sutarti turetu buti galima bet kada ir bet kaip (reikia ziuret draudimo istatyma, rankos kirst neduociau)
tik, kad su tais nutraukineiimais nepasidetume greblio patys sau kitiems metams - pyst ir teks segt po 200 lt/pusmeciui....
Peace ДА!