Intsiterpsiu siek tiek, nes turiu pasakyti si bei ta apie smaugimus trasoj su ducku. Parnu matem keturiu rusiu smaugiancius duckus:
1. antikvariniai, vairuojami seniu suomiu, kurie tuos duckus uzristom akim per 15 minuciu pilnai isrinktu ir vel surinktu. Manijakai, ka cia bepridursi. Tai anie atrode negendantys, o jei ir gedo, budavo akimirksniu sutvarkomi minios manijaku.
2. 998 S modelis, kuris buvo uztiunintas visokiom go fast detalem, bet per visa track day diena tesugebejo prasukti vos keleta ratu. Tevas ir sunus taip ir nepriverte jo vaziuoti normaliai. Uztat jo garsas, garsas lyg kylancio sraigtasparnio

.
3,4. Buvo 1098r ir 999 vienoje palapineje. Gal nuskambes keistai, bet man pasirode, kad jie turi asmenini mechanika, priziurinti motociklus. Tie taip pat vaziavo ir negedo, bet garsas ne is tolo neprilygo 998.
O pasakyti as noriu stai ka - jei nusipirksit 1098, gausit patikima motocikla bet po dvieju metu jau noresit naujesnio modelio (pazistamas jausmas, suskiu ir gondu savininkia, a???), kaip kad masiskai puse amerikos eme upgreidintis nuo 1098 i 1198. Tobulas bedvasis daiktas. Nusipirke 999 patys nesuprasit ka padaret. Old school gerbejai i ji ziuri su panieka, new school jau atrado 1098. Man jis patinka del siaurumo ir kompaktisko jausmo. Noreciau, kad toks siauras butu mano track day bike'as. Track day for fun, ne daugiau, nes nauji litriniai gixeriai, rr'ai & co net trumpose Parnu kartodromo tiesiosiose sitam aparatui pakrauna malku!
916/996/998 - nei jie greiti, nei gerai valdomi (pazanga nestovi vietoje), bet bent jau turi dvasia. Na taip, jie retkarciais sugenda ir reikalauja specifines prieziuros, bet tai nera blogai. Yra net toks posakis - "Ducati: Making mechanics out of riders since 1946". Ir zinoma esi tikras, kad net po 10 metu uzsukes i garaza nepagalvosi "velnias, kaip noreciau sita kibira iskeisti i naujesni modeli"

.
P.S. jei atrodys, kad pradejau rasyti kaip matt apie supermoto, tuomet duokit zinoti ir as liausiuosi

...Forlanas...