o koks jaunatviskas genio karshtis! vienos emocijos, ir jokio finansinio pagrindo!chillis wrote:matau kad kai kurie nariai skaityt nemoka,rasiau GAL KADA ZIEDE SUSITIKSIM...o ne kad davai poryt pasitikrinam..skaiciau labai daug motofrakcijos foruma ir galiu pasakyti kad cia yra labai daug dedziu su tokiom nosimtipo jei turi pirma moca tai esi dar geniu genys,niekam tikes snarglius,man ne 16 kad mane taip kazkas vadintu tuo labiau nepazinodamas ir nezinodamas ka as moku ko nemoku,gali turet kad ir 23 mocus man zemai kabo ir tave gali deti tas piemuo su kazkokiais skysciu misiniais galvoja ir su pirmu savo mocu..
blyn labai noreciau juo pirmas buti..zinociau ka tada tau pasakyti
Naujiems MF nariams (prisistatymai)
Добро пожаловать нахуй
lygiai ta paty galiu pasakyt apie senbuvius,vien pasisakymai kokie mes sustri ir tt bet ne visi gimsta mokedami,viskas su laiku,o cia vien genijai..nieko asmenisko,kalta aplinka
kala minusus patys nelabai zinodami del ko..juk rasiau GAL o is karto raso jaunas ir tt sneka mazdaug vejus..blin atrodo tik iesko aukos sudirbt..tai kaip gali buti ne karstas?m? 
kawasaki zx10r'"07
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
mokam ne tik skaityti, bet dar ir suprasti kas parašyta. Pirmas mocas ar dvidešimtas, ir kokia kubatūra - info naudinga, bet ne svarbiausia. Svarbiau kas sėdi ant jo ir koks jo, kaip sakoma jevrosojuziniuose reikaluose, attitude.chillis wrote:matau kad kai kurie nariai skaityt nemoka,rasiau GAL KADA ZIEDE SUSITIKSIM...o ne kad davai poryt pasitikrinam..skaiciau labai daug motofrakcijos foruma ir galiu pasakyti kad cia yra labai daug dedziu su tokiom nosimtipo jei turi pirma moca tai esi dar geniu genys,niekam tikes snarglius,man ne 16 kad mane taip kazkas vadintu tuo labiau nepazinodamas ir nezinodamas ka as moku ko nemoku,gali turet kad ir 23 mocus man zemai kabo ir tave gali deti tas piemuo su kazkokiais skysciu misiniais galvoja ir su pirmu savo mocu..
blyn labai noreciau juo pirmas buti..zinociau ka tada tau pasakyti
Nežinau ką moki,
How does you do?
o as duodu pliusa jaunuoliui kad nepasiduoda. ir jaunatviskas maximalizmas yra gerai, tai yra toks dalykas kurio seniai nebeturi ir del to pradeda ziureti (auklet) ne saves, o kitu.ezhiukas wrote:kaliau minusa uz verkslenima
keep it up ir aisku laukiam papildant kuklias LT motosportininku gretas.
How do you get fast lap times? With ease.
tokia ir buvo mintis,pildyti motosportininku gretas,tikslo link letai bet uztikrintai..w919 wrote:o as duodu pliusa jaunuoliui kad nepasiduoda. ir jaunatviskas maximalizmas yra gerai, tai yra toks dalykas kurio seniai nebeturi ir del to pradeda ziureti (auklet) ne saves, o kitu.ezhiukas wrote:kaliau minusa uz verkslenima![]()
keep it up ir aisku laukiam papildant kuklias LT motosportininku gretas.![]()
kawasaki zx10r'"07