Naujiems MF nariams (prisistatymai)

Visos su motociklizmu susijusios diskusijos
Renaz
Site Admin

Post by Renaz »

chillis wrote:matau kad kai kurie nariai skaityt nemoka,rasiau GAL KADA ZIEDE SUSITIKSIM...o ne kad davai poryt pasitikrinam..skaiciau labai daug motofrakcijos foruma ir galiu pasakyti kad cia yra labai daug dedziu su tokiom nosim :^o tipo jei turi pirma moca tai esi dar geniu genys,niekam tikes snarglius,man ne 16 kad mane taip kazkas vadintu tuo labiau nepazinodamas ir nezinodamas ka as moku ko nemoku,gali turet kad ir 23 mocus man zemai kabo ir tave gali deti tas piemuo su kazkokiais skysciu misiniais galvoja ir su pirmu savo mocu.. :rock: blyn labai noreciau juo pirmas buti..zinociau ka tada tau pasakyti :laughing6:
o koks jaunatviskas genio karshtis! vienos emocijos, ir jokio finansinio pagrindo!
Добро пожаловать нахуй
chillis
50cc tarp koju

Post by chillis »

lygiai ta paty galiu pasakyt apie senbuvius,vien pasisakymai kokie mes sustri ir tt bet ne visi gimsta mokedami,viskas su laiku,o cia vien genijai..nieko asmenisko,kalta aplinka :D kala minusus patys nelabai zinodami del ko..juk rasiau GAL o is karto raso jaunas ir tt sneka mazdaug vejus..blin atrodo tik iesko aukos sudirbt..tai kaip gali buti ne karstas?m? :-#
kawasaki zx10r'"07
ezhiukas
Raudondvario karjero siaubas

Post by ezhiukas »

kaliau minusa uz verkslenima
tckd
Dievas

Post by tckd »

ezhiukas wrote:kaliau minusa uz verkslenima
aha tik verk tik verk koks jis jau nemazas.
geriau parasytu kiek benzo zx10r ryj.

:hippy:
less teeth, more tits.
El Traxo
Rossis jam tarnauja

Post by El Traxo »

chillis wrote:matau kad kai kurie nariai skaityt nemoka,rasiau GAL KADA ZIEDE SUSITIKSIM...o ne kad davai poryt pasitikrinam..skaiciau labai daug motofrakcijos foruma ir galiu pasakyti kad cia yra labai daug dedziu su tokiom nosim :^o tipo jei turi pirma moca tai esi dar geniu genys,niekam tikes snarglius,man ne 16 kad mane taip kazkas vadintu tuo labiau nepazinodamas ir nezinodamas ka as moku ko nemoku,gali turet kad ir 23 mocus man zemai kabo ir tave gali deti tas piemuo su kazkokiais skysciu misiniais galvoja ir su pirmu savo mocu.. :rock: blyn labai noreciau juo pirmas buti..zinociau ka tada tau pasakyti :laughing6:
mokam ne tik skaityti, bet dar ir suprasti kas parašyta. Pirmas mocas ar dvidešimtas, ir kokia kubatūra - info naudinga, bet ne svarbiausia. Svarbiau kas sėdi ant jo ir koks jo, kaip sakoma jevrosojuziniuose reikaluose, attitude.
Nežinau ką moki, :bd: bet matau ko dar nemoki. Duosiu dar vieną minusą - gal padės apsispręsti į vieną ar kitą pusę :)
How does you do?
w919
Raudondvario karjero siaubas

Post by w919 »

o as duodu pliusa jaunuoliui kad nepasiduoda. ir jaunatviskas maximalizmas yra gerai, tai yra toks dalykas kurio seniai nebeturi ir del to pradeda ziureti (auklet) ne saves, o kitu. :D

keep it up ir aisku laukiam papildant kuklias LT motosportininku gretas. =D> =D>
How do you get fast lap times? With ease.
chillis
50cc tarp koju

Post by chillis »

uz verkslenima? :roll: :D tada dar gali tris ikalt ;-)
kawasaki zx10r'"07
chillis
50cc tarp koju

Post by chillis »

w919 wrote:
o as duodu pliusa jaunuoliui kad nepasiduoda. ir jaunatviskas maximalizmas yra gerai, tai yra toks dalykas kurio seniai nebeturi ir del to pradeda ziureti (auklet) ne saves, o kitu. :D

keep it up ir aisku laukiam papildant kuklias LT motosportininku gretas. =D> =D>
tokia ir buvo mintis,pildyti motosportininku gretas,tikslo link letai bet uztikrintai.. :roll: viskas su laiku.. ;-)
kawasaki zx10r'"07
Kostas

Post by Kostas »

prisiguldau :) :occasion5: kolkas esu peshka, bet galvoju apie 2 ratus labai intensyviai :) tikiuosi, bendrausim be piktumu jokiu :)
Arklá pardavæs, bybiu þemës nesuarsi
didzhej
Dievas

Post by didzhej »

ziaurias geras, manau is kosto dar zmogus uzaugs!
+1 pareina is syk
p.s. komentaras paraso vietoje teisingas.

didzhej
chillis
50cc tarp koju

Post by chillis »

sutiktuvem -1 kad islaikyt pusiausvyra ir del to kad tik galvoja intensyviai o ne tuo gyvena :-k
kawasaki zx10r'"07
storms
Dievo treneris

Post by storms »

chillis matau greit pagauna frakcijios dvasia...
ta proga jam nekalu nieko
didzhej
Dievas

Post by didzhej »

as irgi vakar nudziugau, kad ... isisavino!

didzhej
chillis
50cc tarp koju

Post by chillis »

baikit vyrai juk stengiuosi.. =; sakiau kad stengsiuosi :rock:
kawasaki zx10r'"07
Yvl
Dievas

Post by Yvl »

chillis wrote:baikit vyrai juk stengiuosi.. =; sakiau kad stengsiuosi :rock:
ai te turekis pliusa. uz pastangUs :)
Peace ДА!