Stabdziai tik bailiams?
Re: Stabdziai tik bailiams?
Del surenkamu tai prisijungsiu - pasijamiau Venhill, panashu kad reikes pirkt kazhka ish naujo - ju tas sukiojamas galas niekaip neuzhsisandarina normalei 
Come to the Dark Side.... we have cookies :]
- mindaugasa
- Raudondvario karjero siaubas
Prisimenu, buvo ilgas vokiskas zodis-pavadinimas tu, kurie berods surenka. O vokieciai juk nepaves, nia?
Bet kiek bemastau, i galva ateina tik vienas: hitlerjugend. Hmmm....
mobile
Bet kiek bemastau, i galva ateina tik vienas: hitlerjugend. Hmmm....
mobile
notomorrow
- mindaugasa
Jau pirštus skauda nuo typinimo kartojant: visi hidraulistai stabdžių klejentus siunčia nx. Dėl atsakomybės
tai koks iš baiksoapo acctovas, jei negali susižinot, koks gatavųkonkrečiambaikuipritaikytų šlangų ilgis ir užsakyti pritaikytas
kitam konkrečiam baikui, kurių ilgis + keli cm? nepatikrinta? nepritaikyta? neveiks?
kitam konkrečiam baikui, kurių ilgis + keli cm? nepatikrinta? nepritaikyta? neveiks?
skaitau YRA pagrinDGINIAI ZMONIU TIPAI= plikas, su plaukais, ir didele arba maza galva. cia ne apsirikimas
- ezhiukas
kiek buvau susirinkes, viskas buvo gerai. Tik karta slangele buvau pratrynes, bet pats kaltas, negerai pritvirtinau
Su HD stabziais net pratrinta slanga pastebesi tik kitam sezonui ipusejusezhiukas wrote:kiek buvau susirinkes, viskas buvo gerai. Tik karta slangele buvau pratrynes, bet pats kaltas, negerai pritvirtinau
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."
To sopo atstovai uzsiima niekiniu PRu ir Kriegos salmu stumimu. Jusu zarnokai visiem giliai px
I ka tu armuota shlangele sugebejai pratrint?ezhiukas wrote:kiek buvau susirinkes, viskas buvo gerai. Tik karta slangele buvau pratrynes, bet pats kaltas, negerai pritvirtinau
Come to the Dark Side.... we have cookies :]
- ezhiukas
liankai armavo, matyt del to ir prasitryne 
- mindaugasa
sveiki rokeriai,
prisiminiau renazasa (as ji daznai prisimenu) ir nutariau pasiziureti youtubeje filma apie dvyrku stabdzius
pasiziurekite ir jus:
https://www.youtube.com/watch?v=HekVarmHS2w" onclick="window.open(this.href);return false;
kame idomybe? idomybe man buvo oro pasalinimas is stabdziu skyscio. man kazkaip mistiskai paprastai ir daug to oro istrauke, nia?
siaip visuomet rekomenduoja supylus i bakeli palaukti, kol burbuliukai patys issiburbuliuoja. bet dvyrku stabdziuose (naglesniuose) atskiro tokio bakelio nera.
idomoka ir pati nuorinimo procedura. italjaskos prikuria visokiu stabdziu, kuriems nuorinti reikalingas inzinierinis issilavinimas
gal kai kurie tipsai gali buti pritaikomi ir motorcyklams?
prisiminiau renazasa (as ji daznai prisimenu) ir nutariau pasiziureti youtubeje filma apie dvyrku stabdzius
pasiziurekite ir jus:
https://www.youtube.com/watch?v=HekVarmHS2w" onclick="window.open(this.href);return false;
kame idomybe? idomybe man buvo oro pasalinimas is stabdziu skyscio. man kazkaip mistiskai paprastai ir daug to oro istrauke, nia?
siaip visuomet rekomenduoja supylus i bakeli palaukti, kol burbuliukai patys issiburbuliuoja. bet dvyrku stabdziuose (naglesniuose) atskiro tokio bakelio nera.
idomoka ir pati nuorinimo procedura. italjaskos prikuria visokiu stabdziu, kuriems nuorinti reikalingas inzinierinis issilavinimas
gal kai kurie tipsai gali buti pritaikomi ir motorcyklams?
notomorrow
palaukite ponas, tai o stabdžiai pedalais reversą padarius jau per prasti? na tai tuomet prašom pasip...ti.
- mindaugasa
nu. tegu pi..sasi tie su depiliuotom blauzdom
nuorinti galima ir paprasciau
na bet taciau, nunai pedalu reversu stabdo ... tie .. pedalai.
kurie rudimentofilija serga
nuorinti galima ir paprasciau
na bet taciau, nunai pedalu reversu stabdo ... tie .. pedalai.
kurie rudimentofilija serga
notomorrow