enruro apranga
kadangi klausimas aktualus permetu sena Velnias patyrima ir kas man gavosi:
mano:
Salmas airoh s4 - 110 svaru iki namu - is UK (louise akcija buvo uz 100eur, bet dydziu ne)
sarvai - http://www.axo.com/Main/default/Product ... px?id=1603 - akcija moto4u - 339lt
kaklo itvaras EVS RC evo - 160 doleriu ateina is USA
batai axo boxer - ispardavimas 100doleriu - ateina is USA
apranga - msr racing axxis - kelnes 30, dzersis - 13, pirstines 13dol. ateina is USA
akiniai - scott voltage x otg su nosies dangteliu - 30 dol
striuke - greciausiai Hein Gericke tik modeli reiks ishsirinkti is mototuareg.lt 150-200lt
edit: keliu apsaugos pasirodo Thor MX Quadrant http://www.dirtbikebitz.com/2010-thor-q ... -3190.html
gal kam pravers...
kai ateis is usa, prodysiu kiek gavosi ir kas gali padeti su ivairiais siuntiniais is ten

p.s. beje matavauti Leatt Adveture modeli... overprised stipriai
Velnias wrote:Kas del drapanu, batu ir kt. tai pavasari kaip tik ieskojau, kur ka galima rasti "geriausia is pigiausiu". Gavosi mazdaug taip:
Batai - AXO Boxer is Moto4U - 389 Lt (dar berods tebera ta kaina);
Sarvai - Acerbis Koerta is Bivako - 420 Lt;
Keliu apsaugos - Acerbic Impact Evo is Bivako - 200 Lt;
Apranga - Acerbis Profile is Motoshop (kelnes + maike + pirstines) - 300 Lt (buvo 50% akcyja, gal dar tebera);
Striuke - Acerbis Profile is Motoshop - 250 Lt (irgi -50% akcyja);
Salmas - Airoh S4 siunciausi is UK - 420 Lt su siuntimu;
Po puses vasaros kol kas tik keliu apsaugos tokios biski "seip sau", visa kita normaliai. Batai buvo murkdyti dumbluose ir upeliuose nemazai - kol kas irgi jokiu nusidevejimo pozymiu nera.
mano:
Salmas airoh s4 - 110 svaru iki namu - is UK (louise akcija buvo uz 100eur, bet dydziu ne)
sarvai - http://www.axo.com/Main/default/Product ... px?id=1603 - akcija moto4u - 339lt
apranga - msr racing axxis - kelnes 30, dzersis - 13, pirstines 13dol. ateina is USA
striuke - greciausiai Hein Gericke tik modeli reiks ishsirinkti is mototuareg.lt 150-200lt
edit: keliu apsaugos pasirodo Thor MX Quadrant http://www.dirtbikebitz.com/2010-thor-q ... -3190.html
gal kam pravers...
kai ateis is usa, prodysiu kiek gavosi ir kas gali padeti su ivairiais siuntiniais is ten
menu laikus kai smaugiau
turiu atliekama stikliuka vasarini, silpnai tamsintas + veidrodis . uzsakiau per daugMinde_Kei wrote:kadangi klausimas aktualus permetu sena Velnias patyrima ir kas man gavosi:Velnias wrote:Kas del drapanu, batu ir kt. tai pavasari kaip tik ieskojau, kur ka galima rasti "geriausia is pigiausiu". Gavosi mazdaug taip:
Batai - AXO Boxer is Moto4U - 389 Lt (dar berods tebera ta kaina);
Sarvai - Acerbis Koerta is Bivako - 420 Lt;
Keliu apsaugos - Acerbic Impact Evo is Bivako - 200 Lt;
Apranga - Acerbis Profile is Motoshop (kelnes + maike + pirstines) - 300 Lt (buvo 50% akcyja, gal dar tebera);
Striuke - Acerbis Profile is Motoshop - 250 Lt (irgi -50% akcyja);
Salmas - Airoh S4 siunciausi is UK - 420 Lt su siuntimu;
Po puses vasaros kol kas tik keliu apsaugos tokios biski "seip sau", visa kita normaliai. Batai buvo murkdyti dumbluose ir upeliuose nemazai - kol kas irgi jokiu nusidevejimo pozymiu nera.
mano:
gal kam pravers...
apsaugos tai hmm, geriau jau netaupyti ir imti kur dirzelis ir virsuj prilaiko...kai gerai praskrendi ir pasivartai sitos nezinau ar nenuslysta....
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
labadiena
sakykite prasau, tieji sarvai buna kaip ir 2tipu: maike su plastmasinemis apsaugomis ir plastmasine maike (dazniau be alkuniu apsaugu). pastaroji hard krosui, o paprastoji maike soft enduro?
ar plastmasine maike bus nepatogi deveti ir tokios nereikia? gal cia aplamai tik vaikisku dydziu buna? nia?
aciu
sakykite prasau, tieji sarvai buna kaip ir 2tipu: maike su plastmasinemis apsaugomis ir plastmasine maike (dazniau be alkuniu apsaugu). pastaroji hard krosui, o paprastoji maike soft enduro?
ar plastmasine maike bus nepatogi deveti ir tokios nereikia? gal cia aplamai tik vaikisku dydziu buna? nia?
aciu
cross cojones PC
klausimas atidaromas!!! 
na plastmasines ale MX apsaugos maziau varzo judesius bei geriau ventiliuojasi. taipogi gali ant marskineliu virsaus det, jei po jais netelpa. alkuniu apsaugas bei dirza stuburui gali papildomai nusipirkt. vientisas apsaugas gali ir po endurine striuke det. aisku patogumo maziau MX apsaugas vilktis, bet saugumo, MANO NUOMONE, daugiau nei vientisos endurines apsaugos gali duot.
as, pvz, nusiziurejau FOX Race Frame kietas apsaugas, bet nusiziurejimas kolkas pasireiskia tik naudotoju nuomoniu ieskojimu
na plastmasines ale MX apsaugos maziau varzo judesius bei geriau ventiliuojasi. taipogi gali ant marskineliu virsaus det, jei po jais netelpa. alkuniu apsaugas bei dirza stuburui gali papildomai nusipirkt. vientisas apsaugas gali ir po endurine striuke det. aisku patogumo maziau MX apsaugas vilktis, bet saugumo, MANO NUOMONE, daugiau nei vientisos endurines apsaugos gali duot.
as, pvz, nusiziurejau FOX Race Frame kietas apsaugas, bet nusiziurejimas kolkas pasireiskia tik naudotoju nuomoniu ieskojimu
tinkliukas aka maike su apsaugom tinka vasara naudoti ir be dzersio "maikutes", o kai salciau, dedamasi po dzersiu, striuke ir t.t.
kietos apsaugos visais atvejais dedamos ant virsaus. aisku tada alkuniu apsaugos ir t.t. dedamos atskirai.
mano atveju tinkliuka rinkausi vien del patogumo, plius galimybiu, atsegti nereikalingus tuo momentu dalykus, pvz i darba vaziuojant alkunnes nusiimciau ir panasiai.
is cia ir pagrindiniai skirtumai IMHO
kietos apsaugos visais atvejais dedamos ant virsaus. aisku tada alkuniu apsaugos ir t.t. dedamos atskirai.
mano atveju tinkliuka rinkausi vien del patogumo, plius galimybiu, atsegti nereikalingus tuo momentu dalykus, pvz i darba vaziuojant alkunnes nusiimciau ir panasiai.
is cia ir pagrindiniai skirtumai IMHO
menu laikus kai smaugiau
-
Gangas
Cia labai blogas dalykas, kai "ai, cia netoli, nelakstysiu, tai nereikia apsaugu"... kruva pavyzdziu su neigiamom pasekmem, pvz. zmones be apsaugu ramiai vaziuodami iki Regitros su nauju mocu sugeba nusibatonint ir palikt siek tiek savo skuros ant asfalto...Minde_Kei wrote:mano atveju tinkliuka rinkausi vien del patogumo, plius galimybiu, atsegti nereikalingus tuo momentu dalykus, pvz i darba vaziuojant alkunnes nusiimciau ir panasiai.