Ninzės darbščiųjų rankų būrelis!
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
Yra senukuose tokie antgaliai graztams, komplekte keletas ploksteliu, kurias keiciant galima pjaut apvalias skyles. Ploksteles uzduoto diametro, bet atsimenu kazkada turejau antgaliuka, kurio pjovimo diametra buvo galima reguliuoti pagal pageidavima: verziant varzta pjaunanti liezuveli buvo galima slankioti gan placia amplitude.
...Forlanas...
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
as kai pjoviau tai papildomu investiciju i karunas nedariau
kadangi ispjauti reikiamo diametro skyle ir dar reikiamoje vietoje man pasirode per sudetingas uzdavinys.
piesiausi flomasteriu mazdaug ribas
emiau kokybiska grazta didesnio diametro
ir jo shonu, kaip freza pjoviau palengva skyle.
pjaun kai uz tevyne, kas tas stiklo pluostas?
kadangi ispjauti reikiamo diametro skyle ir dar reikiamoje vietoje man pasirode per sudetingas uzdavinys.
cross cojones PC
Hm. Nuėjau į garažą, pasivaikščiojau, pasiknisau savo įrankių krūvelėj ir radau.. bulgarkę! Skaitau, sueis. Pasinaudosim pirminyko pasiūlyta fromasterių technologija ir dosim garo.mindaugasa vol.2 wrote:as kai pjoviau tai papildomu investiciju i karunas nedariau
Edit: vis dėlto einu prie to, kad skylę pjaut vietoj nr 2:

Tik kadangi ten tokia gana deformuota erdvė, o lęšis gražiai taisyklingai apvalus, galvoju, kaip tą skylę išpjaut taip, kad gražiai viskas susidėtų..
Teorinio raidinimo būrelio pirmininkas
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
negaliu ziureti, kaip ruosiamasi darkyti sventa julkos varle.
:unsubscribenafig:
kol nepadarei sventvagystes, pls apsvarstyti varianta, kur maciau endurance gonkese ir beje butent ant varles: ant veidrodzio kojeliu tvirtinami hid prozektoriai, kur bikeshopas yra atstovas.
tuomi budu plastikai lieka sveiki, bei itin greitas keitimas is street i race trim'a
paieskosiu nuotraukos
edit:
ne visai tai, bet is ten

sitie tiesiog geruliai, negalejau neidet:

va ant sitos varles, bet ne sitas piksas. sitas piksas, kad atkreipti demesi, kaip bicas supermotina panasonika!

paa pammmm!

:unsubscribenafig:
kol nepadarei sventvagystes, pls apsvarstyti varianta, kur maciau endurance gonkese ir beje butent ant varles: ant veidrodzio kojeliu tvirtinami hid prozektoriai, kur bikeshopas yra atstovas.
tuomi budu plastikai lieka sveiki, bei itin greitas keitimas is street i race trim'a
paieskosiu nuotraukos
edit:
ne visai tai, bet is ten

sitie tiesiog geruliai, negalejau neidet:

va ant sitos varles, bet ne sitas piksas. sitas piksas, kad atkreipti demesi, kaip bicas supermotina panasonika!

paa pammmm!

cross cojones PC
A tai kodėl jie man nepasiūlė tokio varianto?mindaugasa vol.2 wrote: kol nepadarei sventvagystes, pls apsvarstyti varianta, kur maciau endurance gonkese ir beje butent ant varles: ant veidrodzio kojeliu tvirtinami hid prozektoriai, kur bikeshopas yra atstovas.
Teorinio raidinimo būrelio pirmininkas
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
Todėl, kad tau reikėjo lešio, o ne HID prožektoriausefk0nas wrote:A tai kodėl jie man nepasiūlė tokio varianto?mindaugasa vol.2 wrote: kol nepadarei sventvagystes, pls apsvarstyti varianta, kur maciau endurance gonkese ir beje butent ant varles: ant veidrodzio kojeliu tvirtinami hid prozektoriai, kur bikeshopas yra atstovas.
Gal ir klystu, bet mano nuomone tokios pakabinamos lempos tik an miškinių sudabrydžių ar traktorių kabint:

nepykit, ne specas