Renaz wrote:Rashyd,
pasidalink pojuciais pasikeitus padugnes. Yra didis skirtumas? Papiktejo vaziavimas? Kaip ant asfalto vaziuojasi? Smelis, zvyras, molis, purvas, meshliukas?
Idomu.
Hit da dirt
aisku geriau vaziuoja, more better valdomas daigtas tapo.. galiam greiciau vaziuoti.. ant asfalto skirtumo didelio nera, nors gal naujos normalia ustovi. senu byuvo nuo senatves sukietejusi guma, vos tik kas praslydinejo ant asfalto...
Sekasi mums su tais diortais! Tai kas daba jai? Pezda parejo?
Parasiau i viena uzsienietiska foruma del savo diorto uzgesinejimo. Visi kaip vienas liepia ziuret baka del vakumo ir bendzo padavima! Tipo smarkiau atsakukus rankenele ir ilgiau pavaziavus, paprasciausiai truksta bendzo!
Variantas, reiks bandyt!
Parasiau i viena uzsienietiska foruma del savo diorto uzgesinejimo. Visi kaip vienas liepia ziuret baka del vakumo ir bendzo padavima! Tipo smarkiau atsakukus rankenele ir ilgiau pavaziavus, paprasciausiai truksta bendzo!
Variantas, reiks bandyt!
neparejo, bet vistiek nepadejo...
Renaz wrote:Sekasi mums su tais diortais! Tai kas daba jai? Pezda parejo?
Variantas, reiks bandyt!
..bet vistiek nemalonu....
taisyke - nevaryk toli nuo garazo neistestaves moco por kokiu nors variklio ir pan. darba itakojanciu darbu...
dabargi per riebsu mishinys, ikaista variklis ri pasidaro pezda... davaria uis grigiskiu sindien iki savanoriu ziedo ir vel atrubonas.. isikvieciau bednradarbi ir nuveze iki garazo mane..
taisyke - nevaryk toli nuo garazo neistestaves moco por kokiu nors variklio ir pan. darba itakojanciu darbu...
dabargi per riebsu mishinys, ikaista variklis ri pasidaro pezda... davaria uis grigiskiu sindien iki savanoriu ziedo ir vel atrubonas.. isikvieciau bednradarbi ir nuveze iki garazo mane..
Renaz wrote:Ko nepadejo? Pezda sugedo mocas? Kodel jie tokie sukos? Mocai. Genda vis.
btw, per kazkuri Eurosporta rode x-games maca USA vs. Europe. siaip tai nelabai galiu ziuret nes siurpuliai per nugara bega - esu silpnu nervu. 
o Eurosportui isvis respekt - be SBK, MotoGP (nekalbant apie automobilniu eventu reportazus nuo Porsche Supercup iki WRC) kazkuria diena buvau pataikes ant NorthWest 200!! nerealiai!!
o Eurosportui isvis respekt - be SBK, MotoGP (nekalbant apie automobilniu eventu reportazus nuo Porsche Supercup iki WRC) kazkuria diena buvau pataikes ant NorthWest 200!! nerealiai!!
How do you get fast lap times? With ease.