suzuki drz 400
Visiškai logiškai dėstote.
Gal keista, bet, aš su tais guoliais bei riebokšliais ir kreipiausi pirmiausia į Dagmitą, o kai gavau neigiamą atsakymą, dar užėjau ir į Albaservis'ą ten tokios panikės dirba, tai va ir jos man tą patį išdėstė. Tada nepatingėjau, susiradau SKF katalogą ir pats viską patikrinau.
Skirtumai juokingi, 1 mm per didelis arba per mažas.
Tai galima prašlifavus sudėti ir SKFinius bet .....
Nupirkau Suzukigenuineparts.
Palyginimui Skf guolis 12 LTL o SGP 37
Gal keista, bet, aš su tais guoliais bei riebokšliais ir kreipiausi pirmiausia į Dagmitą, o kai gavau neigiamą atsakymą, dar užėjau ir į Albaservis'ą ten tokios panikės dirba, tai va ir jos man tą patį išdėstė. Tada nepatingėjau, susiradau SKF katalogą ir pats viską patikrinau.
Skirtumai juokingi, 1 mm per didelis arba per mažas.
Tai galima prašlifavus sudėti ir SKFinius bet .....
Nupirkau Suzukigenuineparts.
Palyginimui Skf guolis 12 LTL o SGP 37
Revjusas.
Detaliu sudėjimo įpatumai.
Kadangi spešal tuls neturiu, tai guoliai ir salnykai sustumdomi su varžto ir veržlės pagalba. Skaitau veikia.

procesas vyksta, lenda sakyčiau nei per sunkiai nei per lengvai.

SKFinis guolis lenda taip pat kaip SGP.

Taip pat ir kiti guoliai sustumiami, tik varžtai pakeičiami in ilgesnius

minute "savom rankom" žurnalui

ir oplia viskas.

Rezultatas pranoksta lūkesčius. liuftu neliko ne kvapo. Detaliu atlikusiu taip pat neliko. Buvo prikišta gausiaus šviežaus shell solidolo. Nuimta viena maslionkė, su salyga pabandymui ar tiks su darbiniais špricais.
Detaliu sudėjimo įpatumai.
Kadangi spešal tuls neturiu, tai guoliai ir salnykai sustumdomi su varžto ir veržlės pagalba. Skaitau veikia.

procesas vyksta, lenda sakyčiau nei per sunkiai nei per lengvai.

SKFinis guolis lenda taip pat kaip SGP.

Taip pat ir kiti guoliai sustumiami, tik varžtai pakeičiami in ilgesnius

minute "savom rankom" žurnalui

ir oplia viskas.

Rezultatas pranoksta lūkesčius. liuftu neliko ne kvapo. Detaliu atlikusiu taip pat neliko. Buvo prikišta gausiaus šviežaus shell solidolo. Nuimta viena maslionkė, su salyga pabandymui ar tiks su darbiniais špricais.