Suzhinokite: margumynai ir idomybes
Re: Suzhinokite: margumynai ir idomybes
Kas yra normalus baikas? Šiaip smalsu.
is kur 18kos litai normaliem mocams? skaitau nuo 18 kokia nusmaugta kroselka tegu minko, visai kaip nauda, vietoj kad prie ganerio bruzint. todel poxui yra.
less teeth, more tits.
skaitau, kad kai mum buvo po 18 buvo daug mažiau suvaržymų, o dar ir kaip maištaudavom. o dabar pasenom ir imam jaunima mokinti gyvenimo? ne už biurokratines nesamones tai prie TV bokšto stovėjom, o už tai kad laisvai gyventi... Žekit, jau plytinę beveik prapisot - gi tegu naujakuriai ramiai gyvena... Džiaukitės naujom/puikiom euronormom ir teisingo gyvenimo taisyklėm. Beja, manau, jei taip ir toliau, tai ir jusu pamėgtos kroselkos bus užbanintos - arba gausit grustis kokioj vienoj privačioj trasoj už golfo klubo dydžio nario mokestitckd wrote: skaitau nuo 18 kokia nusmaugta kroselka tegu minko
nu gerai tegu studentai i paskaitas vazineja, man negaila 
less teeth, more tits.
- ezhiukas
- Raudondvario karjero siaubas
anksciau isvis a galejai nuo 16 issilaikyt ir lekt su jawa. O dabar visokie pydarai pradejo reguliuot zmonem gyvenima... 
Anksciau galejai nuo 16 islaikyti teises ir sesti ant 100ag brytvos ir sukti rankenela. Ka mes sekmingai ir dareme 

tik tu 100 AG reikejo biski sulaukt dar keleta metu? 
Peace ДА!
Iš kitos pusės aš būdamas Tėvas nenorėčiau, kad mano sūnus sulaukęs aštuoniolikos pradėtų lakstyti su galingu motociklu, manau jūs irgi.
- ezhiukas
nu jo, kai 18meciai perka litrines britvas, tai atrodo gana durnai...
tai sulaukus 18 ir iki šiol nebuvo galima iškart ant litro - buvo gi du metai ant <=35kw.
tik dabar aš kaip suprantu, jei projektą padarys įstatymu, reikės dar kartą laikyt teises
A2->A, ne?
tik dabar aš kaip suprantu, jei projektą padarys įstatymu, reikės dar kartą laikyt teises
A2->A, ne?
skaitau YRA pagrinDGINIAI ZMONIU TIPAI= plikas, su plaukais, ir didele arba maza galva. cia ne apsirikimas
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
atsiliepiant i zilo priekaista, parasau, kad jei tai bus mano sunus, tai istatymus jam isleidziu ir iskiepiju as, tevas. o ne briuselio pedofilai.
cross cojones PC
- wundis
atsakydamas i pirminyko atsakyma zilui, atsakau:
skaitau, begalvis 18metis kuris neklauso tevu su lytru uzaugs tik budamas biski vyresnis, todel priimtoms istatymu pataisoms pritariu. nera cia taip blogai, uzaugai - perki koki er5 ir vazineji, kol viska perpranti ir moraliskai pasensti. kai ateina laikas ir galimybes pirkt lytra - jo net nebeperki nes gal jau uzaugai. nu.
skaitau, begalvis 18metis kuris neklauso tevu su lytru uzaugs tik budamas biski vyresnis, todel priimtoms istatymu pataisoms pritariu. nera cia taip blogai, uzaugai - perki koki er5 ir vazineji, kol viska perpranti ir moraliskai pasensti. kai ateina laikas ir galimybes pirkt lytra - jo net nebeperki nes gal jau uzaugai. nu.
+2/-14
kazkuriam suuperbaik redaktorius izanginiam isdesto, kad pirkt sporbaika litra nera jokios logikos, tiesiog tik kad nepirkt negali 
less teeth, more tits.
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
bet, ant kitos rankos, mokslininkai sako, kad tiek daug zmoniu planeta jau nebegali ismaitinti?
cross cojones PC
Ну что, сразу хочешь умереть или помучиться?
- Лучше, конечно, помучиться
- Лучше, конечно, помучиться