Bendras

Motofrakcijos Enduro skyrius
Rashyd
Slaideriu naikintojas

Post by Rashyd »

man daznai buna, kad suradus problema, paaikeja, kad buvusi paprasta ir nesudetinga, nors buna bandymai iekoti razinku shiknoj. cia aisku su paitim ateina, kad kasti ne gilia une ireikia... aciu uz demesi.

P.S. Dedu Renui +1 uz moralini palaikyma, kurio pasekoje neisardziau galvos ir bepabaigiau sezono po rimtaja!

mindaugasa wrote:cia sheshkuose shamanai: 5buteliai gintarinio ir tau visa teisybe pasakys..
bet del visa ko pridedu viena dvasingumo laipsni.

karba buvai paberes ar tik skylutes apciupinejei?
bako alsuoklis patikrintas?
anekdotas kazkoks.
mindaugasa
Raudondvario karjero siaubas

Post by mindaugasa »

Rashyd wrote:man daznai buna, kad suradus problema, paaikeja, kad buvusi paprasta ir nesudetinga, nors buna bandymai iekoti razinku shiknoj. cia aisku su paitim ateina, kad kasti ne gilia une ireikia... aciu uz demesi.

P.S. Dedu Renui +1 uz moralini palaikyma, kurio pasekoje neisardziau galvos ir bepabaigiau sezono po rimtaja!

ir tu, Brutai..? pabaigei?
Renaz
Site Admin

Post by Renaz »

Rashyd wrote:man daznai buna, kad suradus problema, paaikeja, kad buvusi paprasta ir nesudetinga, nors buna bandymai iekoti razinku shiknoj. cia aisku su paitim ateina, kad kasti ne gilia une ireikia... aciu uz demesi.

Skaitau, gerai, kad pabandei krosisto metoda ir patikrinai ar voztuvai uzsidare.

Ovidijus beje minejo, kad TTR vienu metu isejo is gamyklos su per mazais ziklioriais del ko pezda kai kuriems modeliams buvo... Cia gal apie tavo sneka?
Rashyd
Slaideriu naikintojas

Post by Rashyd »

Xier zino kaip ten buva, bet pas mane ir ismetimas tiuninginis idetas, reikalaujantis svaime didesnio mainjeto, tai neisivaizduoju kaip jis ten su tuo stokiniu 130 mainjetu vaziavo..
kazkaip vaziavo, siurbe ora belekaip.. o normlai uzsandarinus zarnas, pradejo durniuoti ir liesinti (kai nebutu keista)..

Renaz wrote:

Skaitau, gerai, kad pabandei krosisto metoda ir patikrinai ar voztuvai uzsidare.

Ovidijus beje minejo, kad TTR vienu metu isejo is gamyklos su per mazais ziklioriais del ko pezda kai kuriems modeliams buvo... Cia gal apie tavo sneka?
Last edited by Rashyd on 02 Oct 2006, 13:06, edited 1 time in total.
Rashyd
Slaideriu naikintojas

Post by Rashyd »

pabaigiau remontus kaipo ir...
britva pardaviau, tai ziuriu mano kalbas tik kai kurie purvabridistai ir keules tesupranta.. biski vertybiu perkainojimas gavos, bo buvo suprasta, kad jei turi 2 daigtus, tai vienas stovi. nebent tik tais daigtais ir uzsimti, o taip nesigaun. palikau prie garazo+purvo vs. zyles ir greitis, t.y. beveik is karietos i tvarta..
keista, kaip uz tai dar minusu negavau. duokit minusu..

pezda.

mindaugasa wrote:

ir tu, Brutai..? pabaigei?
Rashyd
Slaideriu naikintojas

Post by Rashyd »

naudodamasis proga reklamuoju
www.off-the-road.de

ima paypalu, siuncia normaliam pasto voke i lietuva 4 dienos ir laiskas uz 8 eurus ateina.. va je ikokiu ziklioru ir sudu, galima tvarkingiau gaut nei is OEM.

bet va jie ten ir sudu aisku stumia. pvz. turi a la "dynojet" kompleteli uz 79 evrus. tai tam koplektelyje yra pora adatu, pora grazteliu ir pilot jetas. ant adatu nutrinti numeriai, kad gudrus lietuviai nesuzinotu, ir negautu pigiau ir t.t. vienzo fufliakas uz ne visai paigiaj..
Renaz
Site Admin

Post by Renaz »

Tai kam tu shuda siulai tada? Gi galima apsigaut!
Rashyd
Slaideriu naikintojas

Post by Rashyd »

na gis sakau, jei reikia nestandartiniu ziklioru ar kokiu bb, galiam siustis bo:
1. ima paypala - pigu, ir siaip fokieciai meiegsta, jies teisiai i saskaita padavaj pinigus (tarptautinsi pavedimas kei sumoki gavejo mokescius 80 Lt)
2. Siuncia normaliai. Per 4 deinas ateina - tai ne savaite ir ne dvi. kaip megsta visokie kiti siuntejai. aisku nekalbu apie didelius daigtus...
3. Zino kokie mano egzotiskam modeliui tinka, bo neabejoju kad viciunai ir motoworld pasiustu nx, bo kataloge didelem raidem nepazymeta ir pan...

skaitua nenusidejau. cia gal daugia une reklama, o informacija apie konkretu saita.. skaitau nor kas ta reklama, as jos nepazistu.. nuo zodzio rekti? Jei nepatinka, visada galima (jau) minusa uzdet...
Renaz wrote:Tai kam tu shuda siulai tada? Gi galima apsigaut!
Renaz
Site Admin

Post by Renaz »

gerai gerai. pliusas tavo!
Rashyd
Slaideriu naikintojas

Post by Rashyd »

skaitau tau depresija - duosiu pralekt!

Renaz wrote:gerai gerai. pliusas tavo!
_hey
Pastovus ganerio lankytojas

Post by _hey »

jis isdidus, ant bet ko neseda :evil:

ps. kas man cia minusus deda :!: :?: [-X
Rashyd
Slaideriu naikintojas

Post by Rashyd »

as nedejau, jeibogu!
aiskiai pasikėlę brivyninkai uždėjo.

nugirdau, kad savaitgalį rimtų važiavimų nusimato - tiesa ar melas?
Rashyd
Slaideriu naikintojas

Post by Rashyd »

Va Renai, ziurek koks aprilijos lektuvas, 70 ag., avos piktesnis uz ziunes ktm'a?!
http://www.aprilia.lt/index.php/modelia ... xv450-525/
Renaz
Site Admin

Post by Renaz »

Nezinau, bet man tas KTMas baisiai piktas pasirode...
didzhej
Dievas

Post by didzhej »

Aprilia VS. KTM
mh, turbut reiketu rinktis nauja (nesvarbu kuri)

didzhej
Post Reply