Italu kalbos pamokele: DUCATI
Moderator: Supersport
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
grazinu i vezias tema:
beremis ducacis

Last year when we did an extensive feature on Ducati’s motogp carbon fibre semi-monocoque frame, we lauded its groundbreaking technology. Now it seems the Italian powerhouse is so pleased with its handiwork that the semi-monocoque design looks set to replace Ducati’s trademark trellis frame on its road bikes in the future too.
beremis ducacis

Last year when we did an extensive feature on Ducati’s motogp carbon fibre semi-monocoque frame, we lauded its groundbreaking technology. Now it seems the Italian powerhouse is so pleased with its handiwork that the semi-monocoque design looks set to replace Ducati’s trademark trellis frame on its road bikes in the future too.
—
didzhej
didzhej
ziurejau as i ta velnio daiGta 1098 ir ka, ratlankiai kaip pas mane, kitokie matmenys, bet uzrasas tas pats, priekyje rodos tokie pat amorciai, gale ohlinsas, stabdziai brembai, caliperiai labai net panasus... visokie kitokie dalykai kaip skydeliai ir t.t.- prabangiai/gerai.
Taigi, itarima turiu, kad ir tie du modeliai turetu but panasus, jei jau mano gaidys panasus (gaidys nes siand buvo labai nevalas, lyginant su... anais)
Taigi, itarima turiu, kad ir tie du modeliai turetu but panasus, jei jau mano gaidys panasus (gaidys nes siand buvo labai nevalas, lyginant su... anais)
—
didzhej
didzhej
O prasidėjo viskas nuo idėjos ramiai prasilėkt..didzhej wrote:siandienos r/outas per miesta vyko ir pavyko... nepykitas (aka.bruolis) buvo, dalyvavo, leke notommorow!!!
iliustreišn:
Kaip ten bebūtų - patiko. Automašinų vairuotojams aiškiai irgi!
Dar patiko abu Dukačiai (vienas labiau), nors nėvieno nevairavau.
Reviewinant - Firestormas ne toks ir nivalitas ir mieste paskui Hannerio velnius galima lėkt. Galima, bet neapsimoka
nepykit, ne specas
Užrašas taspats, bet taviškiam Ducatis pagailėjo single-sided swingarmo, dėl ko 1098 ratas atrodo visiai kitaip. O ir stipinų pas jį ant kokiu 7 daugiaudidzhej wrote:ratlankiai kaip pas mane, kitokie matmenys, bet uzrasas tas pats
Atkreipiau į šitą dėmesį. Šiaip, 1098 galinis ratas mano nuomone atrodo afygenai!
nepykit, ne specas