XRV kanpelis
Re: XRV kanpelis
Man tai fara per toli nuo korpuso, noretusi pritraukti arciau sakiu.
Jauciu ishsprendus visus dezsino bagus, dar biski brangaus tiurlingo ir pavasari jamu. ;)
Jauciu ishsprendus visus dezsino bagus, dar biski brangaus tiurlingo ir pavasari jamu. ;)
ARBEIT MACHT FREI
norint fara traukti arciau, reikia nupjaut (taip, nupjaut, o nenusukti) ir perkelt i kita vieta uzvedimo spyna. sorry, su fara daugiau nebesikrusiu
±
Tavo fara jau buvoZiune wrote:Man tai fara per toli nuo korpuso, noretusi pritraukti arciau sakiu.
ka ten suvirinimas drocinant. check it out grazta, daranti kvadratines ir pailgas skyles!!!
bleka laiko tcdks..
bleka laiko tcdks..
±
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
Galima del skonio pasitarti? Man moco priekine dalis vizualiai sunkoka. Na kur varinkelis is sonu dengtas etc. Kai buvo pilnai spileriuotas, tai viskas balanse, o nurinkus virs ir uodega, tapo kitaip. Zinoma, gali buti, kad toks masyvumas yr norma, jei translepas asocijuojamas su stumbro ivaizdziu, nia?
mobile mindaugasa
mobile mindaugasa
cross cojones PC
o tu i r1200GS be deziu paziurek
beje, ant dienu turi ateit nubidinti ORTIEB soniniai krepsiai, tai galas apsikraus.
be to galines dezes su siuo setuku uzdejimas kokiu penkiu minuciu darbas, taip, kad visad gala galima pasunkinti. kaip ir 1200GS
beje, ant dienu turi ateit nubidinti ORTIEB soniniai krepsiai, tai galas apsikraus.
be to galines dezes su siuo setuku uzdejimas kokiu penkiu minuciu darbas, taip, kad visad gala galima pasunkinti. kaip ir 1200GS
±
Tai ten afrikos bakas, ir todėl drambliškai sunkus priekis.
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
Heh, tai as nejuokavau, kai man buvo juokinga, kad briedienei grazus gs, hehetomasn wrote:o tu i r1200GS be deziu paziurek S
Anyvai, jei bus apkrauta uodega, tai susibalansuos. O tai cia turistinis kafe reiseris?
mobile mindaugasa
cross cojones PC
Taigi kad tas stumbrinis afrikos bakas ir isbalansoja viska. Skaitau reik nubidint koki uralo kevala ir bus liadas.
less teeth, more tits.
Nu jo, kovai pritupusio buliaus (stumbro) forma buvo pagrindine dezaininimo kryptis. Plius didelis bakas - tolima kelione. Ir aisku soniniai plastikai kuriuos pasigaminti nuo nulio it niekad to nedarius, bu chalangeas.
Nuemus afrikos baka, nukirptum virkstele... gal taip ir geriau
Nuemus afrikos baka, nukirptum virkstele... gal taip ir geriau
ARBEIT MACHT FREI
as jumi sakau. jokiu baku nejemu, jokiu vamzdziu netrumpinu. man jis dabar labai graziai atrodo. liko kosmetine puse bei gal dar auksta sparna pabandysiu imomtuot.
P.S. daba suprantu, kodel ziunei jo sukurtas variantas taip patiko
P.S. daba suprantu, kodel ziunei jo sukurtas variantas taip patiko
±
Nu tie kurie uzsipisa su savo kuriniu ir jiem anas dalinai del to grazus tai biski juokingi tiem kas ziuri is salies ir nevertina kiek tu bulgarke xujarinai. Tas pats su masinu tiurlingais pripisa visokio gaidzio nu ir ka, nulis respekto. 
less teeth, more tits.
pavydasblet juntamas ore
siandien prabudus, buvo nuspresta kelias valandas praleisti su translepu. dedam nauja sparna kol kas dar nesuprantu, ar patinka. dviprasmis jausmas gal tarp liustros ir sparno veziuo kriega su rain gear'u? skaitot nupyzdins?
siandien prabudus, buvo nuspresta kelias valandas praleisti su translepu. dedam nauja sparna kol kas dar nesuprantu, ar patinka. dviprasmis jausmas gal tarp liustros ir sparno veziuo kriega su rain gear'u? skaitot nupyzdins?
±