Sveiki visi,esu naujas narys su dideliu Expierencu

Gimiau senai 1985-12-06 ,esu 22 metu,turiu A teises nuo 18 metu,bendras vairavimo stazas 4 metai ir jau be jokiu apribojimu,kuriu turbut neliks niekam nuo liepos 1,kadangi zada naikint.
Siaip vazinet pradejau moto technika nuo 12 metu,pirmas moto buvo Iz Jupiter 5,1991 metu,2 cilindru. Vazinejau su juo be teisiu iki 17 metu,tada isigijau motoroleri 125 cm,taciau suejus 18,isilaikiau masinos teises,pardaviau motoroleri,ir zlugo moto karjera,kuria tik atgaivinau nuo 21 metu.Pirmas moto buvo atgaivinus jais vazinejima,Kawasaki Ninja 9 ,2001 metu...Geras modelis,kuriuo vazinejau 1 nepilna sezona,kadangi paemes draugas supyle man ji...Tada seke nokdaunas...Laukiau tada sukandes kito sezono su naujomis viltimis...Gime jis ,tai Honda cbr 1000rr 04 metu,bet pavazinejes si pavasari ankstu,pardaviau,nes igriso dideles kuro sanaudos,paslije financiniai reikalai darbe

tada isigijau Suzuki K7 600,taciau nusivyliau,nes maniskis netrauke "nixuja",o litriniai pro mane vaziuodavo kaip pro stovinti...Kaip sakoma pradejes nuo galingos kumeles,uzokau ant mazos...Teko vel parduot...Dabar turiu 06 honda 1000rr ir esu patenkintas..Vazineju po Alytaus ,Prienu apylinkes

Jei kada sutiksiu,pamojuosiu jum