Irankiai
Irankiai
Axujenai įtakoja 0,1 bar šitai kuvaldai. Gali nors ant tuščio varyt.
Panasonikai ten pisasi po marytės plauką slėgius gaudydami.
Panasonikai ten pisasi po marytės plauką slėgius gaudydami.
Peace ДА!
Re: Irankiai
Nu bet tigi putė tada sudyla
Sporinam, kad mano Pute dyla n kartų lėčiau už tavo slicką Kačergoj? :bbdantslėgio:
Peace ДА!
Tai taip. Bet pas bikerį O. ant tos padangos visai nedilo...
Irankiai
Ot seniau batus gamindavo: 30 metų kasdien ant kojos-ir kaip nauji!
(Batai kabojo ant lovos kojos)
Reziumuojant: su dabartine mano slėgio "kontrole" galinė padanga laiko ~2 sezonus. Ar reikia daugiau? Ne.
Priekinė vabščė nuliova.
(Batai kabojo ant lovos kojos)
Reziumuojant: su dabartine mano slėgio "kontrole" galinė padanga laiko ~2 sezonus. Ar reikia daugiau? Ne.
Priekinė vabščė nuliova.
Peace ДА!
- mindaugasa
- Raudondvario karjero siaubas
- mindaugasa
- Raudondvario karjero siaubas
Krč atsipūskot. Aš vtr'u tris sezonus atmyniau. O gal keturis. Padangų slėgis matuotas tiek pat kartų.
sent from tapšnatok
sent from tapšnatok
noriu būt toks kaip aš
reiskias nebuvai uzkaitines
zodis 'atmyniau' keistinas i 'atriedejau'. volvo fanas
:D
race your life
Nū prisipažynkice, kas kokiai savaitei turite paskolinti kampinį šlifuoklį arba ką nors panašaus, pageidautina lengvesnio, ibo mano rankos po žiemos miego atrofavusiosi. Reikiamą galvą pats nusipirksiu.
noriu būt toks kaip aš
tikram vyrui turėtų būti gėda skolintis plaktuką, reples, atsuktuvą ir bulgarkę!alias wrote:Nū prisipažynkice, kas kokiai savaitei turite paskolinti kampinį šlifuoklį arba ką nors panašaus, pageidautina lengvesnio, ibo mano rankos po žiemos miego atrofavusiosi. Reikiamą galvą pats nusipirksiu.
Nusipirkt noriu bet visi greitieji kreditai jau išnaudoti ;(Teo wrote:tikram vyrui turėtų būti gėda skolintis plaktuką, reples, atsuktuvą ir bulgarkę!alias wrote:Nū prisipažynkice, kas kokiai savaitei turite paskolinti kampinį šlifuoklį arba ką nors panašaus, pageidautina lengvesnio, ibo mano rankos po žiemos miego atrofavusiosi. Reikiamą galvą pats nusipirksiu.
noriu būt toks kaip aš