Grandines tepimas
- Qu'est ce que c'est
- Pastovus ganerio lankytojas
- mindaugasa
- Raudondvario karjero siaubas
- mindaugasa
Aciu. Patiko.
Ar diortams turi jie katais?
Kas man keista del Motul... gal cia taip turi but, bet grandine kaip aplipusi kazokiais klijais. Jei bandau valyt su kokiu skuduru, tai kaip kokie snargliniai klijai prilipe. Yra per visa grandine blizganti juostele, matyt kazkur lieciasi kai sukasi. Visa kita uznesta galingu sliuksniu Motul klyjaus!
Cia taip turi but?
Kas man keista del Motul... gal cia taip turi but, bet grandine kaip aplipusi kazokiais klijais. Jei bandau valyt su kokiu skuduru, tai kaip kokie snargliniai klijai prilipe. Yra per visa grandine blizganti juostele, matyt kazkur lieciasi kai sukasi. Visa kita uznesta galingu sliuksniu Motul klyjaus!
Cia taip turi but?
- mindaugasa
taip. cia visu grandines alyvu savybe. mane tai labiausiai ir zlugdo.Renaz wrote:Aciu. Patiko.
Cia taip turi but?
mindaugasa wrote:bump!
prikeliu tema.
jau pravaziuota kazinkiek kilometru ir manau turiu teise pareiksti, kad wurth grandines purshkalas kala y klyna. t.y. visishkai nesitashko! ir (kol kas) neleidzia pasireikshti korozijai bei aplmai lyg ir atlieka kas jam priklauso atlikti.
jega!
mindaugai, atvezhk man kitam antradieniui skarbonkele to wurtho tepaliuko.
uzh tai ash tau dobro papushu kurec :mrgreen:
gonzas wrote: mindaugai, atvezhk man kitam antradieniui skarbonkele to wurtho tepaliuko.
uzh tai ash tau dobro papushu kurec :mrgreen:
a tai megoj viurto nera kiba? nu pezdauckas! alytuj yra, o megoj - ne!
skaitau neligis! :mrgreen:
hint is www.wurth.lt:
Würth - Kaunas
Draugystės g. 19 Kaunas tel. 8-37 759035
Veiverių g. 150 Kaunas tel. 8-37 291337