Vee Crunchy wrote:
Laba diena, w-tvin projekto dalyviai ir ziurovai, tas bakelis yra vadinamasis tepalo grazinimo bakelis.
Laukiame reportazo apie performanco shuoli.
Aciu uz atsakyma, bakeli palikau vietoje, vistiek per toli i Norge siusti.
Kadangi sian fotoaparata i garaza pamirsau tai nuotrauku nebus, o DynoJet review galetu susidaryti is vieno zodzio:
N-E-R-E-A-L-I-A-I!!!!!
Isvaziaves is garazo Seskinej nesusiprates kokius 3 kartus kaliau i rev-limiteri, baikas neatpazistamas!!!
Nuo zemu ir vidutinese apsukose galios prieaugis neitiketinas. Matyt tas K&N oro filtras ant stock duslintuvo ir karbu buvo kaip reikiant viska sushikes, dar karta isitikinau - deti K&N i stockini baika - siukstu negalima, atima kokiu 10 kumeliu per visa diapazona..
Dabar ne tai kad dingo visi trukciojimai ir tampymasis net vaziojant pastoviu gazu, bet trauka nuo pat 3 Krpm - tik gaza pasukus uuuuuuuuuuuffffffffffffffff.... ir traukia iki pat virsaus kol sudirba ribotuvas. Tuo tarpu anksciau virs 8K net nebudavo prasmes LAUKT

Daug buvau prisiskaites kaip sunku pataikyt reikiamus ziklerius ir kiek kartu reikes nurinkinet karbus kol pavyks, bet matyt man tiesiog pasiseke, esu labai patenkintas. Taip pat po pliusa patarusiems nezaist su taupos variantais ir imt firmini jet kit'a.
Toliau plane:
- Bridgestone BT016
- Ohlins spyruokles
- galinis amortizatorius
- spoileriai (? - kai parplauks

)
- duslintuvas - apie tai placiau papasakos storms

How do you get fast lap times? With ease.