DR 650 R 1992 - blogas
laba diena. po trumpiausios nakties, noreciau vaizdishkai pasipasakoti apie nutinkancius stebuklus.
taigi, ish pradziu pabandeme pasinaudoti tarnybine padetimi ir kazka nusipirkti uzh pigiau! palaukus 2 dienas, ish Amsterdamo atkeliavo

atverus deze, ten buvo ne nark0tikai, o bet taciau tikru tikriausias, japonijos shizuokos mieste pagamintas

idemiai apziurejus gauta daikta, buvo nuspresta kad netinka tik spalva

o su alumi apsilankius garaziuke buvo prieita ir kitu dvasingojo zurnalo skaitytoju ishvados, kad diortai yra senai pasieke tobulumo aukshtumas ir visu daliakai tinka visiems. pridedu vaizdeli, kaip 2008 metu Yamaha krosinuko priekinis sparnas kuo puikiausiai tinka ant 1992 metu Suzuki DR 650 motociklo. ir nereik jokiu perdarymu. visi ishmatavimai, skyles ir tt yra tiesiog idealus. na aisku, tik spalva gal netinka.

taigi, ish pradziu pabandeme pasinaudoti tarnybine padetimi ir kazka nusipirkti uzh pigiau! palaukus 2 dienas, ish Amsterdamo atkeliavo

atverus deze, ten buvo ne nark0tikai, o bet taciau tikru tikriausias, japonijos shizuokos mieste pagamintas

idemiai apziurejus gauta daikta, buvo nuspresta kad netinka tik spalva

o su alumi apsilankius garaziuke buvo prieita ir kitu dvasingojo zurnalo skaitytoju ishvados, kad diortai yra senai pasieke tobulumo aukshtumas ir visu daliakai tinka visiems. pridedu vaizdeli, kaip 2008 metu Yamaha krosinuko priekinis sparnas kuo puikiausiai tinka ant 1992 metu Suzuki DR 650 motociklo. ir nereik jokiu perdarymu. visi ishmatavimai, skyles ir tt yra tiesiog idealus. na aisku, tik spalva gal netinka.

naujasis darbdavys tai sako: "man px su kuo tu vazineji, bele ne cioperis"tckd wrote:skaitau neatitinkancias vietas paderint pagal sparna
arba kuo daugiau spalvu tuo geriau!
o bet paderinus pagal sparna ir uzrasa istaisyt i Jamana galima ir kolegos gerBs.
ir visai nepyksta kad vazineju su suzukiu o ne su yamaha.
Man irgi butu pox, su kuo tu vazineji, be tik nevogtumgonzas wrote:naujasis darbdavys tai sako: "man px su kuo tu vazineji, bele ne cioperis"tckd wrote:skaitau neatitinkancias vietas paderint pagal sparna
arba kuo daugiau spalvu tuo geriau!
o bet paderinus pagal sparna ir uzrasa istaisyt i Jamana galima ir kolegos gerBs.
ir visai nepyksta kad vazineju su suzukiu o ne su yamaha.