neambicinga buti vicecempionu. Juk snekam kaip tapti geriausiu! Galvojam dar.
Sugalvojau. Gal galima butu tapti tiesiausia siule mokanciu nuvirinti elektro-virintoju-saltkalviu?
edit: kad tiktu i moto tematika reiketu virint nauja didzhejaus BMW450 rema is karnyzu.
prikeliu tema nauju klausimu,kiek kainuoja buti lenktynininku?man idomu pasidare kiek mazdaug kainuotu viena sezona atvazinet?klausiu del to kad galvoju naurio ninja imt jos kaina zinau tai dabar reikia issiaiskint kiek kainuotu su ja zaisti
chillis wrote:prikeliu tema nauju klausimu,kiek kainuoja buti lenktynininku?man idomu pasidare kiek mazdaug kainuotu viena sezona atvazinet?klausiu del to kad galvoju naurio ninja imt jos kaina zinau tai dabar reikia issiaiskint kiek kainuotu su ja zaisti
Sezonas minimum 6 etapai, labai taupant 10.000 - 15.000 lt.
chillis wrote:prikeliu tema nauju klausimu,kiek kainuoja buti lenktynininku?man idomu pasidare kiek mazdaug kainuotu viena sezona atvazinet?klausiu del to kad galvoju naurio ninja imt jos kaina zinau tai dabar reikia issiaiskint kiek kainuotu su ja zaisti
Tegu nesupyksta Nauris, kad baidau jam klienta, bet Chilli, tau atrodo normalu pradeti sportuoti su litru? (Ir dar Kacergoje!!)
na siaip vyrai nematot kas pas mane parasyta,pats pirmas motas ir buvo litras is vito,vito prasiau 6 ninja parsiust ir uzsakyt bet jis ta deina be akiniu buvo darbe ir litra man uzsake vito matai ka vyrai apie tavo klaida dabar kalba