Antifrizas
vyruciai... atgaivinam tema 
vakar pastebejau, jog radiatoriaus laikiklis neatlaike kruvio ir atplyso, tad radiatoriu teko nuimti, uzpilus vos ne visa garaza kislotnai geltonos spalvos antifrizu.
tad klausimas kas ce per vienas toks buvo supiltas, ir galu gale ka man dabar supilt i jo vieta?
nepykit uz pakartojima klausimo, bet patarimu buvo daug, bet rinktis reikia viena:
1. antifrizas alium friendly + distil water (50 / 50)
2. antifrizas alium friendly + distil water (25 / 75)
3. vakar kaimynas enduristas pasiule kazkoki tai W3 (kazkas panasaus, tipo pakelia labai virimo temp ir geriau ausina) maisyt su distiliuotu.
reik galutinio sprendimo

vakar pastebejau, jog radiatoriaus laikiklis neatlaike kruvio ir atplyso, tad radiatoriu teko nuimti, uzpilus vos ne visa garaza kislotnai geltonos spalvos antifrizu.
tad klausimas kas ce per vienas toks buvo supiltas, ir galu gale ka man dabar supilt i jo vieta?
nepykit uz pakartojima klausimo, bet patarimu buvo daug, bet rinktis reikia viena:
1. antifrizas alium friendly + distil water (50 / 50)
2. antifrizas alium friendly + distil water (25 / 75)
3. vakar kaimynas enduristas pasiule kazkoki tai W3 (kazkas panasaus, tipo pakelia labai virimo temp ir geriau ausina) maisyt su distiliuotu.
reik galutinio sprendimo
Only A Biker Knows Why A Dog Sticks Its Head Out Of A Car Window
pas amerikiecius forume buvau atrades kad uzvirt mocui beveik neimanoma.
kadangi sistema yra sandari, tai didelis vidinis spaudimas sulaiko kaituli, ir neduoda uzvirt, sake, kad uzvirt gali tik tada, kai dangtelis radiatoriaus praleidineja.
tiesa ar ne... nz
bet man, kazkaip, asmeniskai atrodo, kad taip ir yra 
kadangi sistema yra sandari, tai didelis vidinis spaudimas sulaiko kaituli, ir neduoda uzvirt, sake, kad uzvirt gali tik tada, kai dangtelis radiatoriaus praleidineja.
tiesa ar ne... nz
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
nzn. visos tos sistemos kazkoki vidini slegi laiko. gali uzsideti tiuningini dangteli, kad gautusi labiau pressurized system. paskum tik reik ziureti, kad radiatoriaus neprasautu, jei kur pakorodaves. ir chamutus zarnu kokybiskai uzspausti.
siaip sportbaiku ausinimo sistema (isskyrus vtr ar pan. sone sumontuotus radiatorius) is tiesu yra efektyvi ir neturetu buti bedu.
siaip sportbaiku ausinimo sistema (isskyrus vtr ar pan. sone sumontuotus radiatorius) is tiesu yra efektyvi ir neturetu buti bedu.
cross cojones PC
na va ir viskas
reiks tik atrast manuale kur likusi antifriza ispilt
ir pripompuot vandenuka.
na ir jei su transportu kazka sumastysim tai jungiuos i Rideout i Kacergine su dar 1-2 pilieciais
EDIT: Parsisiunciau "Twist of the throttle Vol. 2", vakar darem perziura
tai reiks pamokslus isbandyt 
na ir jei su transportu kazka sumastysim tai jungiuos i Rideout i Kacergine su dar 1-2 pilieciais
EDIT: Parsisiunciau "Twist of the throttle Vol. 2", vakar darem perziura