Labiausio baikerio awordsai 2010
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
Re: Labiausio baikerio awordsai 2010
buvo 4
nurinkus akmenis sumazejo iki 2
nebent rashydoj prieziuroj? tada jo!
nurinkus akmenis sumazejo iki 2
nebent rashydoj prieziuroj? tada jo!
cross cojones PC
tu pirmaja 'metu avarija' jau turejai pries kiek ten, 3m?sai wrote:kiek duoda komisija koeficientu uz metu avarija?
dar vienos nori?
gal uzteks, duok ir kitiems pasireiksti
nu tai gerai
ejnu as ant awordso
kasnors esat dribes teoriskai vaziuodamas tiesiai?
slabo?
dajosh priz!
ejnu as ant awordso
kasnors esat dribes teoriskai vaziuodamas tiesiai?
slabo?
dajosh priz!
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
prasau aiskumo:
ar dribes teoriskai?
ar teoriskai vaziuodamas?
jei atsakymas abiem atvejais teigimas, tai prizus atsiimti http://www.darwinawards.com" onclick="window.open(this.href);return false;
ar dribes teoriskai?
ar teoriskai vaziuodamas?
jei atsakymas abiem atvejais teigimas, tai prizus atsiimti http://www.darwinawards.com" onclick="window.open(this.href);return false;
cross cojones PC
vat butent
darwinas nieko neduoda
as teoriskai turejau vaziuot tiesiai
o kazkodel ciuoziau kedendamas eksfalda ant kairio sono
tai kur ble prizai?
darwinas nieko neduoda
as teoriskai turejau vaziuot tiesiai
o kazkodel ciuoziau kedendamas eksfalda ant kairio sono
tai kur ble prizai?
as esu dribes praktiskai vaziuojant tiesiai. Vaziuoji. Sustoji. Nudrimbi.
dar esu gerai pavares su legendiniu xs400: startuodamas ant asfalto (trinkeles), daviau konkreciai gazo ir milzinishkas dvieju cilindru torkas nurove galini rata ir motas uzsinese ant puses saulutes. Normaliai buvo.
dar esu gerai pavares su legendiniu xs400: startuodamas ant asfalto (trinkeles), daviau konkreciai gazo ir milzinishkas dvieju cilindru torkas nurove galini rata ir motas uzsinese ant puses saulutes. Normaliai buvo.
juze pasiloxino?Username wrote:as esu dribes praktiskai vaziuojant tiesiai. Vaziuoji. Sustoji. Nudrimbi.![]()
taip gi nebuna!
priz v studiju!
Cia buvo kokiais 1996 metais, tai tais laikais juzes dar nebuvo
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
e! ir tu turejai xs400?! woho, antras pagal populiaruma motociklas frakcijoj.
beje, esu nudribes su fizeriu net nepradejes vaziuoti. pirma diena po perdazymo. isstumiau uz varteliu ir neatlenkiau kojeles iki galo. nu ir ka? prizas lieka pas mane. galite pretenduoti nebent i paguodos priza - techno art stiliaus lauko zvakide is fzr1000 cilindru bloko.
aciu.
beje, esu nudribes su fizeriu net nepradejes vaziuoti. pirma diena po perdazymo. isstumiau uz varteliu ir neatlenkiau kojeles iki galo. nu ir ka? prizas lieka pas mane. galite pretenduoti nebent i paguodos priza - techno art stiliaus lauko zvakide is fzr1000 cilindru bloko.
aciu.
cross cojones PC
Taip, turejau. Sakiau jau tau tai pries kokius 5 metus bet na tiek to - suprantama.
Labiausiai patiko tame mote stabdziai. Ju tiesiog nebuvo. VISISKAI. Pradedavau stabdymo procesa 150 metru iki posukio, vaziuojant 80km/h
Na ir maksimalus 140kmh greitis irgi zavejo
EDIT: bet uztat kaip gerai ir minkstai ejo per zvyreklius
Labiausiai patiko tame mote stabdziai. Ju tiesiog nebuvo. VISISKAI. Pradedavau stabdymo procesa 150 metru iki posukio, vaziuojant 80km/h
Na ir maksimalus 140kmh greitis irgi zavejo
EDIT: bet uztat kaip gerai ir minkstai ejo per zvyreklius
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
aisku, kad pamenu, kad turejai
bet malonu dar karta nustebti
kiek ejo ir apie stabdzius nieko nezinau, kadangi maniske buvo grozio etalonas: maximum chromo su sisybaru ir nazkokio nagingo santechniko nukaltu vairu. vorai edishin. praeiviai, apakinti tukstanciu sauliu atsispindinciu chromuotose detalese, netekdavo amo ir regejimo. iskeiciau 1prie1 i motopyrke su mercedes benz zenklu. sitai jau sakiau.
bet malonu dar karta nustebti
kiek ejo ir apie stabdzius nieko nezinau, kadangi maniske buvo grozio etalonas: maximum chromo su sisybaru ir nazkokio nagingo santechniko nukaltu vairu. vorai edishin. praeiviai, apakinti tukstanciu sauliu atsispindinciu chromuotose detalese, netekdavo amo ir regejimo. iskeiciau 1prie1 i motopyrke su mercedes benz zenklu. sitai jau sakiau.
cross cojones PC
o kur savo pirkai? as tai pirkau kelmeje. garaze kazkokiam. Pamenu vaziavom pasiimti jo su tokiu busiku kurio max greitis 70km/h prie 120dB garso sedint viduje. Taigi 7 valandu kelione visiskai neprailgo ir buvo maloniai komfortiska.
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
na tai kelmej tu nusipirksi gers xs"a! pirkau sostinej is zinomo gitaristo, o jis savo ruoztu eme is voru. shaknys!
cross cojones PC
- wundis
- Raudondvario karjero siaubas
noreciau pretenduoti i
Metu melzejas

beigi
"Priparkuok motogaidi"
awordsus.
aciu
Metu melzejas

beigi
"Priparkuok motogaidi"
awordsus.
aciu
+2/-14
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
wundi, prasome isversti i ASCII, kitaip neina suprast, sorrywundis wrote:noreciau pretenduoti i "[img=http://www.csa.com/discoveryguides/brea ... es/cow.jpg]Metu melzejas[/img]" beigi "[img=http://marjus.saulis.com/wp-content/upl ... 13_067.jpg]Priparkuok motogaid[/img]i" awordsus.
aciu
a! jau matyti nominantas, laureatas..
cross cojones PC