apie notovalandas visiem ir taip aisku
reikia kazko su bizunu motivacijai
Enduro ir MX mokykla spalio 16-17 d.. Registracija prasidėjo
Re: Enduro ir MX mokykla spalio 16-17 d.. Registracija prasi
skaitau kai per shonus kas deda tai jau ir motyvacija
storms wrote:apie notovalandas visiem ir taip aisku
reikia kazko su bizunu motivacijai
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
skaitau jei 4se mestis po EM stavkę (180x4=720lituoklių) - dar ir trenerio atranką pasidaryt galimacliff wrote:tai va mes irgi matom 3-4 paimti, koki private lessons ir vsio, brangiau kelsi kart , bet nauda yra. Rammst ka rekomenduojat?mindaugasa vol.2 wrote:nutaijo.aiciau pisti remygai smegenu. o pamokos vyku lytuvishkaj?
How does you do?
Pala o dešreląs, EM davė dešralių ir kriaušių. Koks enduro bedešralių.
- Dzuku_Briedzis
- Raudondvario karjero siaubas
dešrelas drakonai atvesh. Is limonado
Dzūkų tankai nerūdija!
Didelis pliusas yra dvi dienos is eiles treniravimosi.
Vaziavimas ne taip kaip gaunas o taip kaip reikia.
Atskiru elementu kartojimas lb daug kartu, stebetojo is sono patarimai ir komentarai.
Savamokslio technikos koregavimas.
Pakabu reguliavimas, vairu auksciai.
Dazniausiai visi atlekiam istroske gazavimo, sokam ant zirgu vos apsile (arba ne) ir puolam sukt ratus.
Gal sestad ar sekmadieni yra ta diena kada galim rimciau pasitreniruoti? Kad ir be aukles?
Vaziavimas ne taip kaip gaunas o taip kaip reikia.
Atskiru elementu kartojimas lb daug kartu, stebetojo is sono patarimai ir komentarai.
Savamokslio technikos koregavimas.
Pakabu reguliavimas, vairu auksciai.
Dazniausiai visi atlekiam istroske gazavimo, sokam ant zirgu vos apsile (arba ne) ir puolam sukt ratus.
Gal sestad ar sekmadieni yra ta diena kada galim rimciau pasitreniruoti? Kad ir be aukles?
Kur naujaką?
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
Tai prašom rinktis masterį
Aš ir pasirašyčiau.
http://www.mxnews.lt/index.php/lt/motokroso-klubai.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Aš ir pasirašyčiau.http://www.mxnews.lt/index.php/lt/motokroso-klubai.html" onclick="window.open(this.href);return false;
How does you do?
skaitau jei busiu vilniuje, tai sekmadieni slifuosiu savamoksli otechnika. duos dievas neprisigert, tai is vakaro dvd dar koki pazesiu
Man atrodo taip reikia
http://www.youtube.com/watch?v=psJYnqmQqu8" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=psJYnqmQqu8" onclick="window.open(this.href);return false;
Kur naujaką?
Vienas rimtas kandidatas mf treningui

Ma padėjo, bet gal padėjo todėl, kad po n metų sėdau kaip pirmą kartą ir sėdau mokykloj. Vansi iš manęs nereikėjo išmušinėti jau nieko netaisyklingo ir pan., sudėja kaip tur viskas būti ir man net nereikėja sukt galvos, o kodė ne taip.
Dar tai, kad buvau mokinama viena, ne su visa govada, kitus matydavau tik prie sosyskių
Taip atbuvau dvi mokyklas.
Kad geriausia burtis į grupę po kelis ir samdyt kažką - faktas.
Vasarą, prieš pat moto9 bandėm Gytį Kaziliūną. Patika.
Bet ten yra viena bėdikė, arba turi jam patikti, arba turėti talentą. Jo bendravimas nepratusiems nepraeina... Buvom pasiekę jau ir ekstremalią situaciją, kuriai greit išsisprendus - mokymas buvo puikus. Akis superinė, paaiškino ir puikiai. Tik kiek kainavo jau nebepamenu.
Man labiausiai padėjo ir naudos davė ArūnasGuru.
O šeip, po dviejų ar trijų dienų, jų visų patarimas - VAŽIUOTI.
Bet tam, kad važiuotum tiksliai, gerai, greitai ir saugiai, kažkas pažėti iš šono ir pamokyti privalo.
Pats niekada nematai.
Dar tai, kad buvau mokinama viena, ne su visa govada, kitus matydavau tik prie sosyskių
Taip atbuvau dvi mokyklas.
Kad geriausia burtis į grupę po kelis ir samdyt kažką - faktas.
Vasarą, prieš pat moto9 bandėm Gytį Kaziliūną. Patika.
Bet ten yra viena bėdikė, arba turi jam patikti, arba turėti talentą. Jo bendravimas nepratusiems nepraeina... Buvom pasiekę jau ir ekstremalią situaciją, kuriai greit išsisprendus - mokymas buvo puikus. Akis superinė, paaiškino ir puikiai. Tik kiek kainavo jau nebepamenu.
Man labiausiai padėjo ir naudos davė ArūnasGuru.
O šeip, po dviejų ar trijų dienų, jų visų patarimas - VAŽIUOTI.
Bet tam, kad važiuotum tiksliai, gerai, greitai ir saugiai, kažkas pažėti iš šono ir pamokyti privalo.
Pats niekada nematai.