Skaitau, tik po juzefo, bo tauta jau iÅUsername wrote:Manau reiktu DJ uzkelti ant kuolo
:!:
pocketbaikai
Del 1kLt. uz dvirati kaip pizoniskai beskambetu, bet visiskai sutinku - nenusipirksi. Ypac rimtesnese kelionese labai pasijaucia - standumas, lengvumas, pavaru tikslumas ir t.t.didzhej wrote: Rimciau tikrai ne. (gal)
Uzteks man pramogu.
Turiu kolega, kuris ce kiauras. Tai gydo ir mane, kad dviratis negali kainuoti 1000 LT, o as (silpnavalis)- sutinku. Delto galvojau pradziai imtis BMW Lifestyle (R)~800EUR, bet tokia pacia komplektacija (sudedamosios), pas koki nors FUJI kainuoja tik kokius 1500-1700 LT. Delto pagalvojua, kad biski negerai butu ismesti didele suma pinigu uz branda....
Te atleidzia man forumo dalyviai, bet atsakysiu i kolegos pastaba.gediminas wrote: Del 1kLt. uz dvirati kaip pizoniskai beskambetu, bet visiskai sutinku - nenusipirksi. Ypac rimtesnese kelionese labai pasijaucia - standumas, lengvumas, pavaru tikslumas ir t.t. :)
Ogi!
As noriu i kelione su dvirka, delto noriu MTB.
Tu dar vaziuosi siais metais kur nors?
Dar karta, nuosirdziai prasau atleidimo uz pasisakyma "off-topic" tema.
—
didzhej
didzhej
Siulausi i tribunola, bo argumentu daug turiu, kodel turite noreti, kad as ten buciau!w919 wrote:realiai tokiem atvejam reikia steigti frakcijos tribunola!!
Pirma: nesu manekenaz!
Antra: zinau kokie gerimai nuodingi!
Trecia: nebijau nuodingu gerimu gerti...
ai... cia vel is "off-t" srities.
Tai va... zodziu, as MOKU TEISTI :)
—
didzhej
didzhej
siais metais abejoju, bet visada galima nuvaziuoti i liepkalni, per visa pavilnio parka iki n. vilnios. ten yr afigieni kalniukai su mtb lakstyt.didzhej wrote: Te atleidzia man forumo dalyviai, bet atsakysiu i kolegos pastaba.
Ogi!
As noriu i kelione su dvirka, delto noriu MTB.
Tu dar vaziuosi siais metais kur nors?
Dar karta, nuosirdziai prasau atleidimo uz pasisakyma "off-topic" tema.
tiesa, rekomenduojama uzsideti salma... siaip
PATIKO :!: :!: :!:didzhej wrote:pagal dede GonDza, tai galima butu pasiimti dviracius, rogutes, mocu aprangas, juosteliu leistuva, ausinukus dviems ir gerai pasipisti ant anksciau minute roguciu, jas prikabinus prie dvirku, apsirengus tik apsaugas ir salma.... kitokiu variantu nematau...
idealus vakaras!
How do you get fast lap times? With ease.
didzhej wrote:Siulausi i tribunola, bo argumentu daug turiu, kodel turite noreti, kad as ten buciau!w919 wrote:realiai tokiem atvejam reikia steigti frakcijos tribunola!!
Pirma: nesu manekenaz!
Antra: zinau kokie gerimai nuodingi!
Trecia: nebijau nuodingu gerimu gerti...
ai... cia vel is "off-t" srities.
Tai va... zodziu, as MOKU TEISTI
dabar taip. isklausykite pranesima. nuo 2006.10.10 didzhej oficialiai skiriamas Motofrakcijos tribunolo generaliniu sekretoriumu (arkaipten?).
p.s. niekosau karjera vaikis padare, a?...
How do you get fast lap times? With ease.