baik ble gert prie monitoriaus.
O už sutaupytus jamk MX'ą p.s. nu arba gasmias
Rammst wrote:aš tai suprantu. žmogus myli savo bėenvė. aš bergą irgi apkabinėčiau girliandomis, bet gi nusikratys tuoj, be to už šakų kabinsis.
belieka fantazOti apie posūkių indikatorius, pasitelkus visą fantaziją ir truputį grappos...
Jau kuris laikas ir as turiu si zvereli savo garaze (FE 550), tad naturaliai laikui begant iskilo keli klausimai ir gal galite duoti kelis patarimus:
1. Kadangi jau kelis kartus pradeginau kelnes/pirstines ir mane nervina smilgstancios sintetikos kvapas nuo duslintuvo gal galite patarti is kur gauti apsauga duslintuvui? labai noreciau kazka panasau i si http://www.husaberg.org/forum/download/file.php?id=3419" onclick="window.open(this.href);return false;
2. Skaitinejau Husaberg.org forume kad motcai kaip ir patikimi iskyrus tai, kad reikai voztuvus kas 25-30 valandu reguliuoti, gal kas galite man paiskinti/parodyti kaip ta daryti, skolingas nelikciau.
o naujoku pradegusiom kelnem padave
frakcija ne tik bergu kanpelis tai nueik i naujokus intymiau prisistatyt.
1. del pradeginimo skaitau degina tol kol voliojiesi ir moca an saves uzsiverti. nustojus griuvinet man nieks nedege . beje apsaugos an duslintuvo variantas viniot karsciui atsparia juosta arba zinau kas turi ta antra aliumini nuimta gal ir nedes?
2. voztuvai be parodymo didele tikimybe kad nepavyks.. ypac jei niekada panasiu nereguliaves? del voztuvu pamenu geras indikatorius pradeda blogiau vestis.
tckd wrote:o naujoku pradegusiom kelnem padave
frakcija ne tik bergu kanpelis tai nueik i naujokus intymiau prisistatyt.
1. del pradeginimo skaitau degina tol kol voliojiesi ir moca an saves uzsiverti. nustojus griuvinet man nieks nedege . beje apsaugos an duslintuvo variantas viniot karsciui atsparia juosta arba zinau kas turi ta antra aliumini nuimta gal ir nedes?
Atrodo prisitaciau
Jei nesunku numesk kontaktus zmogaus kuris apsaugos gal jau nedes
na as turiu 2kompl labai panasiu nuo huskvarnos, kadangi, kaip zinia, husaberga padare is vogtu huskvarnos daliu.
bet tokiam, kaip tamista tai ir uz pinigus neduosiu.
mindaugasa vol.2 wrote:na as turiu 2kompl labai panasiu nuo huskvarnos, kadangi, kaip zinia, husaberga padare is vogtu huskvarnos daliu.
pritariu.
su pirmąją žinute - "duokit", "man reikia", "kur gaut"
mindaugasa vol.2 wrote:na as turiu 2kompl labai panasiu nuo huskvarnos, kadangi, kaip zinia, husaberga padare is vogtu huskvarnos daliu.
Ziune wrote:pritariu.
su pirmąją žinute - "duokit", "man reikia", "kur gaut"
Jo as suprantu, kad turite nerasytas savo forumo taisykles, kurios man mistika, todel nereikia cia iskart mane uzsipulti, beje dar reikia tureti omeny, kad su dauguma is jusu esu tikrai ne karta susitikes ar net varzybuose dalyvaves ir susitike mes tikrai paspaustumem vienas kitam ranka be normalu pokalbi apturetumem.