Tiesa dar buna biski juokinga kai rimtus laikrodzius bando pirkti ebay arba dutyfree, nes norisi rimto bet babkiu irgi gaila.Reik pigiau ieskot. Bet cia jau kita tema turbut.
Tai aisku kad babkiu gaila. Nes gi dar reikia duju iranga i X5 isideti.
Tai pala pala, baikus jamam is salono tada visi? ne ? Betgi noris rimto, tai reik rimtai ir pirkt, ka tos babkes ?
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."
Wobbler wrote:Laikrodis yra iprotis. Mano laikrodziui nutruko dirzelis, tai jau trecia savaite - nu kaip be ranku...
Aš irgi nepriklausomai ar nusėdę batareikos vis tiek seguosi ir nešioju.
Beje kaime žmonės kai eina bažnyčion tai laikrodį segasi dėl grožio nors ir neveikia. Taigi kaime žmonės irgi mėgta grožį, dar net p.Kernagis (amžiną jam atilsį) dainavo
-aukso laikrodis spindi ant baltūjų runkelių (nu truputį ne taip bet koks skirtumas, dainon nesudėsi visų gražių daiktų, o ir "laikrodis" matyt nesirimavo.)
hehe, cia kai tas anektodotas - nusipirko naujas rusas kaklaraisti uz stuka zalio. Sutinka koresa. Tas ir klausia: o blin toks pat kaklaraistis kaip pas mane, kur pirkai?
- Nu konkreciai uz kampo parduotuvej uz stuke zalio
- Haha, lochanuli tave, as toki pati uz dvieju kvartalu uz dvi stukes nupirkau
Tiesa dar buna biski juokinga kai rimtus laikrodzius bando pirkti ebay arba dutyfree, nes norisi rimto bet babkiu irgi gaila.Reik pigiau ieskot. Bet cia jau kita tema turbut.
Tai aisku kad babkiu gaila. Nes gi dar reikia duju iranga i X5 isideti.
Tai pala pala, baikus jamam is salono tada visi? ne ? Betgi noris rimto, tai reik rimtai ir pirkt, ka tos babkes ?
Sutaupyti doleri-kita yra visada malonu.
Bet yra riba. Nusipirkti BMW 7 zinant kad pinigu uzteks tik saliarkai is autobusistu, tai yra ne taupymas, o debiliskas isipisinejimas imidzo vardan.
Ar jau minėjau, kad turiu Audemars Piguet* ?
Buvo laikas, kai turėjom babkių, bet neturėjom pramogų. O šūdniekių pirkinėjimas buvo viena jų
Apie brandą nieko nežinojau. Pirkau tik todėl, kad patiko. Paskui pabrausinau, pamačiau kiek kainuoja tikras ir supratau, kad vakare su tokiu geriau nevaikščioti
storms wrote:as megstu laikrodzius
kaina tam neturi itakos. tiksliau turi. brangiu neiperku. bet vistik su sai nesutinku. tiksliau nesutinku is dalies. asmeniskai man laikrodis turi patikt. man tai nera statuso simbolis (su salyga kad visuomeneje neuzimu jokio statuso). dar pvz skaitu, kad koks deimantais nukraustytas rolexas yra piece of crap. tiksliau jis nera toks, bet sau jo nx nepirkciau. jau geriau pas vietnamieti uz 1 eur. ale kai zmones i dziegariu sugeba sudeti koki nors nano mechanizma - veza. aisku suslegtu oru varomo laikrodzio irgi neiperku. manau jei ir ipirkciau, tai nepirkciau. bet visgi veza kvalitetas. beje, ar minejau, kad Q&Qyra axujieni laikrodziai? bet deje, jei dazniausiai neveza.
kas neturit dziagariu fetisho - nesuprasit
Ka sai norejo pasakyti (na turbut ka as supratau ir ka as pats pasakyciau), tai jog savoka 'rimtas' yra labai priklausoma nuo zmogaus.Vienam rimtas yra '1k eur' o kitam rimtas yra '10k eur'. Lygiai toks pat 'rimtas'.
Nebent tie kurie kainuoja <1keur yra tiesiog techniskai nekokybiski, luzta, byra, nelaiko ir yra visiskai netikslus.Kuom as kazkaip suabejociau, nes man atrodo ta patikimos kokybes riba yra 'simtu litu' diapazone. Nebent yra kitaip ir kazkas gali tai papasakoti.