kazhkodel jum kalbant apie tashes man pries akis isnyr vaizdelis su dulketu odiniu rokeriu gryztanciu namo po rajdauto, persimetusio tashes per peti, kauksinciais aladinais...
uau
ezhiukas wrote:tipo mini meetas pas Arvi garaze? Testuosim kiek i Stalino tases alaus telpa?
Skaitau sitas testas yra privalomas visoms tashems....
kiek atsimenu i stalinines ar ne po 2 dezes i kiekviena eidavo...
i abi nelabai galima deti. Nebent trumpai vaziuoji. Nes toj pusej kur glusakai eina biski uzkaista tase, buna kad alus nusaudo Man jau karta buvo su senu mocu vazinejant. Vaziuoju sau, ziuriu koks tai idomus kvapas, kaip pirty. Sustojau, pasirodo alus nusaudes ir bega sau ant duslintuvo, dega
Qu'est ce que c'est wrote:kazhkodel jum kalbant apie tashes man pries akis isnyr vaizdelis su dulketu odiniu rokeriu gryztanciu namo po rajdauto, persimetusio tashes per peti, kauksinciais aladinais...
uau
Jaunystes prisiminimai lenda ? Nostalgija ?
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."
Arvis wrote:
Skaitau sitas testas yra privalomas visoms tashems....
kiek atsimenu i stalinines ar ne po 2 dezes i kiekviena eidavo...
i abi nelabai galima deti. Nebent trumpai vaziuoji. Nes toj pusej kur glusakai eina biski uzkaista tase, buna kad alus nusaudo Man jau karta buvo su senu mocu vazinejant. Vaziuoju sau, ziuriu koks tai idomus kvapas, kaip pirty. Sustojau, pasirodo alus nusaudes ir bega sau ant duslintuvo, dega
tai jio
as irgi nereta prelekdavau is paskos sysaliuka laistydamas, ibo kartais bonke i bonke susidauzydavo...