gintaras13 wrote:Sveiki, pagaliau ir mano eile atejo prisistatyti
taigi vardas Gintaras, vazineju su Triumph Speed Triple, esu uzkietejes streetu fanas is Vilniaus
duosiu minusą, bo prisistatymas tai kjebenifeni. kai normaliau pasibendrausi - duosiu pliusą už tai, kad triumph
Nu o as uzdedu pliusa p3.14zdu! Ne uz nuopelnus - labiau motyvaciniais paskatinimo pagrindais. Bet, taciau - jeigu gerb.(neberb?) naujokas neuzsipildys normaliai reg. infos, 3.14stelsiu ir as kaip visi dydeli riebu minusa (reiketu emotikono tokiam pavaizduoti, ne?)
Sveiki.
As Vardu Justas, kolkas vazijeju su Cagiva MIto 125 bet ieskausi po bisky kazko idomesnio, esu is Zarasu, bet priklausau vienam utenos klubui. Domiuosi motoais bei ju sportu, kasdiena apsilankau motofrakcijos puslapyje tik va nesenai uzireginau forume....
Ir pasireiksiau ne ten kur reika uz tai gavau - Sry
Ir jai bus galimybe pateiskiu foto is renginuku kurie vyksta su motais, ir kuriuose dalyvauju bei fotografuoju
BooM wrote:Ir jai bus galimybe pateiskiu foto is renginuku kurie vyksta su motais, ir kuriuose dalyvauju bei fotografuoju
Nutay ir pliusai bus kai pateiksi
A siaip welcome, nors pagal vairuojama technika ir kitus simptomus speju, kad esi bent dvigubai jaunesnis uz daugely cia esanciu
BooM wrote:Ir jai bus galimybe pateiskiu foto is renginuku kurie vyksta su motais, ir kuriuose dalyvauju bei fotografuoju
Nutay ir pliusai bus kai pateiksi
A siaip welcome, nors pagal vairuojama technika ir kitus simptomus speju, kad esi bent dvigubai jaunesnis uz daugely cia esanciu