Neanoniminis motofitneso kampelis
Re: Neanoniminis motofitneso kampelis
Teip staklės paruoštos, atsikvėpuoju, parašau čia, ir šoku ant jų.
Добро пожаловать нахуй
prophets aren't welcome here, dear :5postsinarow:. stakles nebedziugina? ar statybininku dietos palaikymo burelis vilioja tave? pazadejo atskleist paslapti apie morku glikemini indeksa? vis tiek pedalus teks mint 
race your life
Nieko nesupratau. Labai naglais sakiniais ponas šnekėt pradėjot. Išsitabulinot neatpažįstamai.
Добро пожаловать нахуй
welcome back
is tikro tai reiktu pirmininko pastangas ivertint atitinkamai. kadangi yra jau senas ir netrukus mirs, tai ta data bus imama uz standarta ir nei vienas forumuko narys negales pratempt ilgiau nei minutes. ziurkes, turit proga islipt is laivo (per 3dd.), veliau issiregint nebebus galima
beliks rupintis senolio sveikata, neleist i zieda ir aplink pasauli, sudaryt idealias salygas basliu nanoinovaciju garazui, etc.
is tikro tai reiktu pirmininko pastangas ivertint atitinkamai. kadangi yra jau senas ir netrukus mirs, tai ta data bus imama uz standarta ir nei vienas forumuko narys negales pratempt ilgiau nei minutes. ziurkes, turit proga islipt is laivo (per 3dd.), veliau issiregint nebebus galima
beliks rupintis senolio sveikata, neleist i zieda ir aplink pasauli, sudaryt idealias salygas basliu nanoinovaciju garazui, etc.
race your life
- wundis
- Raudondvario karjero siaubas
sai vel raso škėmos stiliumi. parašyk apie malabūchus ir kalambūrą.
+2/-14
ir ir ir ir apie malakokus!
labas rytas. žvaigždės pataria drakono metais gimusiems kitais metais susirūpinti sveikata, tai vagi na sakau gal kasnors turi nolaidų į activegymą ar g7 antakalny? aktivas butu privalumas, nes tuo pačiu ir atžalą į karate leisčiau.
Che che, bet tai kaip tiksliai, o bus taip.
Leisi savo atžalą į karate? tai savaime suprantame jis gi treniruosis ant kažko namuose, nu ir po treniruotės, sakykim sėkmingos, reiks tau susirūpinti sveikata.
Leisi savo atžalą į karate? tai savaime suprantame jis gi treniruosis ant kažko namuose, nu ir po treniruotės, sakykim sėkmingos, reiks tau susirūpinti sveikata.
atžala vaikščiono į seido pašiluose, bet užsipisau kamščiuose stovėti. o activas prie pat namu beveik. o namuose tai žinoma kad treniruojasi ir ant manes, ir ant seneliųzil130 wrote:Che che, bet tai kaip tiksliai, o bus taip.
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
Jei sūnų galvoji leist į kyokushin - yra užsiėmimai Antakalnyje Daukšos mokykloje (Budora filialas) D.Imbras (Budora) ir P. Klapatauskas (Saulės ženklas) turbūt vienintelės dėmesio vertos karatė mokyklos Vilniuje.
Aš su gausiai nuolaidų paėmau abonentą į vs fitness Oze. Dieną buvau, tai visiškas štilis.
Aš su gausiai nuolaidų paėmau abonentą į vs fitness Oze. Dieną buvau, tai visiškas štilis.
How does you do?
5-7 metų vaikams svarbiausia ne karate kokybė, o trenerio gebėjimas bendrauti būtent su vaikais ir sugebėjimas išlaikyti jų dėmesį treniruotės metu. Audrius Surgėlas iš Seido su šitom užduotim susotvarko tobulai, bet kad truksta laiko važinėti į kitą miesto galą per pačius kamščius. o mano minėta activgymas šalia namų, be to vaiko treniruotės metu aš galėčiau ne žurnalus skaityti, o štangą spausti:)El Traxo wrote:Jei sūnų galvoji leist į kyokushin - yra užsiėmimai Antakalnyje Daukšos mokykloje (Budora filialas) D.Imbras (Budora) ir P. Klapatauskas (Saulės ženklas) turbūt vienintelės dėmesio vertos karatė mokyklos Vilniuje.
Ozo fitneso kainos gausiai čiulpia