Husky 610SM
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
Re: Husky 610SM
triumfo ir negalejai matyti, bykoz cia yra hand made in balsiai design studio
traxai: ne akelis, o akelienes imone. subordinacija nepaleidzia
traxai: ne akelis, o akelienes imone. subordinacija nepaleidzia
cross cojones PC
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
tarptautinis protokolas nepraleidžia jokių -ienių. Visiem ir taip aišku, kad bobos valdo viską, bet tai gi visi(-os) supranta, kad pvz. Akrapovičienė.... - nu pzdc. Kas, apart petruškevičiaus, pirktų?
How does you do?
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
sakai patriarchatas? nu gerai, tai ir motorcyklas tegu buna husqvarnas. nesiu i regitra, kad pataisytu techpasa
cross cojones PC
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
Kaip pirštu į akį (-elį)! Bet pradžiai pas Smetonienę. Kodėl dar nesulietuvinti užusienio gamintojų pavadinimai lietuviškuose dokumentuose???mindaugasa vol.2 wrote:sakai patriarchatas? nu gerai, tai ir motorcyklas tegu buna husqvarnas. nesiu i regitra, kad pataisytu techpasa
How does you do?
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
laba,
pakeliu tema aukstyn su geraja zinia, kad vertejo laukti special kustom vairo huskiui. tiekejas pagal chartija - bikeshopas.
vairo specialumas pasizymi jo zemu profiliu. ne dragbaras, bet zemas. o panasumas i kitus mano kolekcijoje tuo, kad plonas ir ilgas. gal reiketu patrumpinti?
kada sborai?
pakeliu tema aukstyn su geraja zinia, kad vertejo laukti special kustom vairo huskiui. tiekejas pagal chartija - bikeshopas.
vairo specialumas pasizymi jo zemu profiliu. ne dragbaras, bet zemas. o panasumas i kitus mano kolekcijoje tuo, kad plonas ir ilgas. gal reiketu patrumpinti?
kada sborai?
cross cojones PC
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
svarstytinas variantas. tureciau atliekamus, tikrai uzdeciau pasibandymui.
cross cojones PC
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
labadiena,
ziurin is siandienos meteorologiniu akutaliju, gali pasirodyti net neteisybe, kad vakar huskis isdiziai (is dalies) apsuko zieda aplink balsius.
visisko isdidumo pasiekti nepavyko todel, kad pakeliuj, atidarius juska, karbas isiurbe vonios kempine, kuriai buvau laikinai paskyres oro filtro vaidmeni. laimej, vonios kembines buna daug didesnes uz iprastas, tai pavyko graziuoju ja isprasyti atgal ir testi kelione lyg nieko nenutiko.
dar: stabdziai gaidys. susimasciau, kad vienadiskiai stabdziai negali buti geri is principo. bet paskum susimasciau, kad gali. reikia kalodkiu ir pagalvoti del suporto/cilindriuko perrinkimo
dar2: oem triuba su minimaliu balsiu dizaino studijos patobulinimu dirba pakankamai netyliai. bet gal dar ne per garsiai.
aciu, linksmu kaledu
ziurin is siandienos meteorologiniu akutaliju, gali pasirodyti net neteisybe, kad vakar huskis isdiziai (is dalies) apsuko zieda aplink balsius.
visisko isdidumo pasiekti nepavyko todel, kad pakeliuj, atidarius juska, karbas isiurbe vonios kempine, kuriai buvau laikinai paskyres oro filtro vaidmeni. laimej, vonios kembines buna daug didesnes uz iprastas, tai pavyko graziuoju ja isprasyti atgal ir testi kelione lyg nieko nenutiko.
dar: stabdziai gaidys. susimasciau, kad vienadiskiai stabdziai negali buti geri is principo. bet paskum susimasciau, kad gali. reikia kalodkiu ir pagalvoti del suporto/cilindriuko perrinkimo
dar2: oem triuba su minimaliu balsiu dizaino studijos patobulinimu dirba pakankamai netyliai. bet gal dar ne per garsiai.
aciu, linksmu kaledu
cross cojones PC
bergo WRP diskas (sm mode) su OEM brembo stabdziu sistema (2cil plaukiojantis suportas) dirba ispudingai.mindaugasa vol.2 wrote:labadiena,
1 finger stoppie...
tik pastebetas vienas 1 disko trukumas - stabdant meta vaira kairen. bet prie to labai greit iprantama
briedi, nepamelavau?
- Dzuku_Briedzis
- Raudondvario karjero siaubas
nepamelavai, priprantama labai greit. Uztenka vieno ratuko per senamiescio siauras gatveles. Po to, visks naturaliai
Dzūkų tankai nerūdija!
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
o kaip skaitote, situ conventional tvirtinimo suportu tvirtinimas unifikuotas? kaip ir radialiniu?
t.y. galima imti ne tik nuo ktm, husabergo, bet ir jamahos ar pan?
t.y. galima imti ne tik nuo ktm, husabergo, bet ir jamahos ar pan?
cross cojones PC
neunifikuotas. bet paimti no kažko kito gal ir galima, tik kam jimt, jei seną suportą išsivalai ir ramigalva?
skaitau YRA pagrinDGINIAI ZMONIU TIPAI= plikas, su plaukais, ir didele arba maza galva. cia ne apsirikimas
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
taip. perrinksiu. rezultatus parasysiu.
tuo paciu: man rodosi, kad esu mates mazagabarite posukiu reliushke, ne oem - pusplytes dydzio. buna tokios? o pritaikytos led posukiam, kad papildomai varzu nekabint?
aciu
tuo paciu: man rodosi, kad esu mates mazagabarite posukiu reliushke, ne oem - pusplytes dydzio. buna tokios? o pritaikytos led posukiam, kad papildomai varzu nekabint?
aciu
cross cojones PC