Tigi papildymas atsirado netiketai, su salyga, kad ryt reikes smaugima atlikt.
Kadangi po kokio tai ivykio nuluzo lempa kuri dailiai puose nosi, nors ir nesviete, tai po siandienos apsilankymo pas motoservisa buvo igyta yamahos yz 125/250 '92-95 plastmase- numeriui. Ant huskio tiko it daina, liustruoju:
*veliava ne mano sumanymas, dama liepe.
Beje, antai va sita dama liepe lietuvos veliava klijuot.
Pastaroji nulupta is karto, kaip dama paliko garaza
buvo visko, daugiausiai batonu, visus Du padariau su draugo Honda CRF250X.. o su savo, gal tik tas vienas, kaip i kalna kylant (pries tai neatsukus kranelio kuro) uzgeso motociklas, bet ir tai... nesiskaito beveik, nes Neupal!
Foto bus, nes maciau spraige kazkas ir daug.
as pats labiau suinteresuotas buvau spet perrinkt karba, paskiau sugalvojau, kad visai smagu butu patikrinti ar stumuoklis sveikas, paskiau ziurejau visokias ten sklendutes ir t.t. --- zodziu neliudejau, kol vyrai smauge, as darbavausi... ~1val.
Trasa pareguliavo labai priimtina, su daug pakilimu biriu smeliu, keliais rimtais whoopsais, beigi mini tarmplynais... tiesiuju nebuvo - nelygis lekt tiesiai. Tigi smauge vyrai (nemaciau tiesa pasakius, tik girdejau).
Siaip visi pilni ispudziu.
Ghardu buvo milionas.
Softu vos keli.
nieko nekertu apie 2smoukus, nieko nerubinu apie husqvarnas, bet dar supratau, kad ir DJ nesuprantu - perrinkti visa mota klupint sniege ant keliu prie -2, tai jau etikmat atmarozkas.
P.s. Didziuojuosi, kad jis man spaudzia ranka. Rtuoniuolika for ever
Á garaþà atvyko MONSTRAS. Spjaudësi liepsnom, kriokë, bet uþsivedë. Jau jo bijau, bet smaugsiu. Kaþi koks likimаs laukia paskersto bergo (gerai kad stormso nera)?! Hey dar gali papasakoti apie savo priekaba.
Fotkes ne siandienines, bet atitinka turini.