Piarnu II etapas
nesimato is foto, kad ne vietu buvau imt? 
taigi pac buvau uz esta nu. ten tokios apyrimtes gonkes, atvaro komandos su biudzetais,mechanikais, technika, paddock girls tuntais blablabla.., ir atvaro lietuviukai ant benzo susimete, pasitreniruot, i kitus paveizet, patirties pasisemt, nes progresas yr gerai, ane?
tai va, pasivazinejau po trasa, susiremontavau moca, po to dar pasivazinejau, tada susikvalifikavau 21 is gal kokiu 32-37, padariau gera starta, variau didelem akim, uzpjoviau per replikas uzsiguldes, tada teko tempa numest nes visur itartinai nelygumu pradejau ieskot, po to uzlindau dukart dar didesnem akim, nieko nepesiau, tada susiemiau,pradejau vytis kareik i ko nereik, bet ratai(!) baigesi. baigiau 15as
dar labiau mano uzvaziavime pavare toks rolandas, kuris baige 5as startaves 15as, o supersport (siuo atveju sulaukusi daugiausia demesio is TV,presos ir t.t.)klasej pasizymejo aras gibieza, finisaves sestas, bet sugebejes 5ratus vaziuoti pirmas. tokios tokeles, rudeniop ten vyks europos etapas, vaziuosim paveizet, kaip lenkai visiem kraus 
taigi pac buvau uz esta nu. ten tokios apyrimtes gonkes, atvaro komandos su biudzetais,mechanikais, technika, paddock girls tuntais blablabla.., ir atvaro lietuviukai ant benzo susimete, pasitreniruot, i kitus paveizet, patirties pasisemt, nes progresas yr gerai, ane?
tai va, pasivazinejau po trasa, susiremontavau moca, po to dar pasivazinejau, tada susikvalifikavau 21 is gal kokiu 32-37, padariau gera starta, variau didelem akim, uzpjoviau per replikas uzsiguldes, tada teko tempa numest nes visur itartinai nelygumu pradejau ieskot, po to uzlindau dukart dar didesnem akim, nieko nepesiau, tada susiemiau,pradejau vytis kareik i ko nereik, bet ratai(!) baigesi. baigiau 15as
race your life
Nu vo maladec bichas, gonkes uzbaigei, crashu neapturejai ir rezultatas nepaskutinis. Tai ir gerai YR!sai wrote:nesimato is foto, kad ne vietu buvau imt?
tai va, pasivazinejau po trasa, susiremontavau moca, po to dar pasivazinejau, tada susikvalifikavau 21 is gal kokiu 32-37, padariau gera starta, variau didelem akim, uzpjoviau per replikas uzsiguldes, tada teko tempa numest nes visur itartinai nelygumu pradejau ieskot, po to uzlindau dukart dar didesnem akim, nieko nepesiau, tada susiemiau,pradejau vytis kareik i ko nereik, bet ratai(!) baigesi. baigiau 15asdar labiau mano uzvaziavime pavare toks rolandas, kuris baige 5as startaves 15as, o supersport (siuo atveju sulaukusi daugiausia demesio is TV,presos ir t.t.)klasej pasizymejo aras gibieza, finisaves sestas, bet sugebejes 5ratus vaziuoti pirmas. tokios tokeles, rudeniop ten vyks europos etapas, vaziuosim paveizet, kaip lenkai visiem kraus
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris