_heyy wrote:visuose pasaulio ir europos enduro/mx cempionatuose kiek teko stebeti, kad ir kaip butu aiskus cempionai, jais tituluoja tik zurnaliugos. tiek komandu vadovai, tiek teisejai, tiek organizatoriai laukia paskutinio finiso ir tadu skelbia kas cempionai. lt ziuriu paprasciau - padarai pats cempionata, ir kada nori skelbi laimejusiuosius
o tu surask kazka panasaus oficialiuose kokiu nors organizaciju tinklalapiuose? niekas juk neskelbia to viesai federacijos tinklalapyje... paprasciausiai ta sneka isejo sicia, ir nieko baisaus nematau,kad apie tai snekama garsiai motofrakcijoje .
efk0nas wrote:
Klausykit, jaunuoli.. Pas jus mano vairo slaideriukščiai lyg turėtų mėtytis?
tiesa pasakius nelabai supratau klausimo mazdaug isivaizduoju kas tie vairo slaideriuksciai, ir kur jie dedasi.. bet kad pas mane kazkieno tokie butu tai pirma kart girdziu...
Efkunai, jei cia kalba apie tuos lujisinius pries 100 metu uzsakytus, tai jie pas Nauri gi
Ai, pas naujį kažkoks panašus avataras buvo, tai ir parašiau nepažiūrėjęs. NAURI, ATIDOK SLAIDERIUS!
cia yra vyru kalbos, o ne oficialus NMSF pranesimas:)
tokiu atveju mane stipriai stebina oficialiu asmenu manymas, kad uz darbovietes ribu jie gali bliuznyt ka tik nori. net ir zinant, kad lietuvoj tai yr daznas reiskinys, nesinori to priimti uz norma.
mane tai stipriai stebina, kaip kai kurie "lenktynininkai" susireikšmina. Tai jiems drįso starto mokesčio negrąžint, tai žėk įžeidė, konstatuodami visiems iš anksto žinomus faktus. Praktiškai visokiems Rossiams dar daug žolės apš*kt, kol pasieks mūsų vyrų lygį