Onugerai, tada tiesiai prie reikalo, nusidedant ir ignoruojant skelbimu skilti (labai nemuskit ): galbut jamsiu jusu standartinius bakelius uz galbut jums priimtina kaina! Nesidrovekit ir siuskit pasiulymus PM arba tiesiog cia, idant jusu garaze nesivoliotu nereikalingas daigtas, o man nereiketu skatinti USA ekonomikos atsigavimo per ebay. Lietuvos pinigai reikalingi Lietuvai!!!
mindaugasa vol.2 wrote:as dar prie intero kainos pridesiu savo 1lt, kad tik pakeistu!
obeje, mano saksofone isdygo kitas bykshtukas nibys - prie tam tikru sukiu, surezonuojant antsiranda viedro barshkesys...
vel teks ait i baslius pas zhmogu-melynaja liepsna?
Ti kad iš čia gyvenančių tik aš ir Teo turim standartinius turerinius. Gal ežiukas per savo ryšius ką nors atkapstys..
Savus pirkau ebejui už 20$ (gaudai mintį?) - kai reikėjo sertifikuotis/TA, na dar pas pirmininką nuvažiuoti (nes tas baisiai baikerių kiaurom dūdom nemėgsta )
inter wrote:Onugerai, tada tiesiai prie reikalo, nusidedant ir ignoruojant skelbimu skilti (labai nemuskit ): galbut jamsiu jusu standartinius bakelius uz galbut jums priimtina kaina! Nesidrovekit ir siuskit pasiulymus PM arba tiesiog cia, idant jusu garaze nesivoliotu nereikalingas daigtas, o man nereiketu skatinti USA ekonomikos atsigavimo per ebay. Lietuvos pinigai reikalingi Lietuvai!!!
siaip as saviskiam irgi mielai standartinius glusakus nusipirkciau, bet baisiai brangiai siuntimas gaunasi. Daiktas didelis ir sunkus, tuo labiau kad softailui neuztenka bakeliu, reikia pilna ismetima imt...
anekdotas ten su apmokejimu. as taip pat likau nemokejes uz paskutine siunta. nors siuliausi. man neramu, kad jie nenumirtu, dirbdami visuomeniniais pagrindais.