swarowskiais inkrustuos!danas wrote:čia už 2000 ir vardą išgaviruos (konkrečiam asmeniui)
KTM kampelis
delei indomumo uzklaisiau kainos,pastu, atsakys - parasysiu.
nzn nzn products lietuviskas ir gaminamas individualiai,bet man kazko sitie geriau ziuris:
http://www.motosport.com/dirtbike/produ ... nav=&sMMY=
pastaruju yr pas ruobertsmx,analogai "evs web" yra ride.lt,dar is tos operros "fox pod'ai",nzn ar ant lt yr.
nzn nzn products lietuviskas ir gaminamas individualiai,bet man kazko sitie geriau ziuris:
http://www.motosport.com/dirtbike/produ ... nav=&sMMY=
pastaruju yr pas ruobertsmx,analogai "evs web" yra ride.lt,dar is tos operros "fox pod'ai",nzn ar ant lt yr.
Last edited by tts on 24 Jan 2009, 17:28, edited 1 time in total.
kadangi KTM kanpelis uzleistas ir apkerpyjes, nutariau pagerbt nepaskutine enduro marke bei nuvalyt kanpelio dulkes.
Siandien buvo krapstytasi prie KTM 525 EXC, ruosiant TA igijimui. Posukiai, lemputes ir t.t.
Ryt bandysiu Tuvlita sturmuot bei po to susikraut enduro ratukus beigi stabdziukus. Taip kad kitam notomorrow vakareliui paruosiu truputi oranzinies spalvos dekoraciju bukvaliai
Siandien buvo krapstytasi prie KTM 525 EXC, ruosiant TA igijimui. Posukiai, lemputes ir t.t.
Ryt bandysiu Tuvlita sturmuot bei po to susikraut enduro ratukus beigi stabdziukus. Taip kad kitam notomorrow vakareliui paruosiu truputi oranzinies spalvos dekoraciju bukvaliai
be ar su TA kad man testraidas butu suorganizotastomasn wrote:kadangi KTM kanpelis uzleistas ir apkerpyjes, nutariau pagerbt nepaskutine enduro marke bei nuvalyt kanpelio dulkes.
less teeth, more tits.
tai is neturejimo ka veikt, voztuvus bergui sureguliuok...
tomasn wrote:bergas dar neruko, bergas - tikras geris
bet is neturejimo ka dirbt, kodel onanizmu nepauzsiminejus
Last edited by Rashyd on 28 Apr 2009, 21:50, edited 1 time in total.
no problem. tik turesi pasizadeti gamtos, tobish ir shaknu, nezhalotitckd wrote:be ar su TA kad man testraidas butu suorganizotastomasn wrote:kadangi KTM kanpelis uzleistas ir apkerpyjes, nutariau pagerbt nepaskutine enduro marke bei nuvalyt kanpelio dulkes.