Trumpas apibendrinimas.
Varžybose neplanavau važiuoti.
Po aukštaitijos nelabai lankstėsi kojos. Bet pradėjau naktimis sapnuoti, net trasą bevaik išmokau atmintinai, nors tose vietose nesu niekada buvęs.
Penktadienį prigriebiu valdišką priekabą, sukraunu viską ir dar daugiau.
Šeštadienį šeštą keltis tai eina nach. Grikių košė. Septintą jau važiuoju. Vilniuje aplenkia pilaitės lenkų chebra, susispraudę į busą keturiese, todėl matosi tik kažkieno šikna prilipusi prie stiklo.
Ant nemenčinės plento aplenkia rushanas, apsimirksim, visgi šioks toks ale autoritetas. Idomu tckui gražino atviortkę.
Palaima prie įvažiavimo pasitinka, jo akys sako: -užsuk bičiuli.
Užsiregistruoju, didzhej‘ui paduodu pinigus, gaunu maikoną XL dydžio. Kraunuosi.
Važiuoju apžiūros ratą, neskubu, bandau įsiminti pavojingas vietas. Už posūkio matau gulinejantį XTZ, labai slidu. Bachuras pats neatsikelia. Pastatom, nulūžes veidrodėlis jam nebeidomus. Važiuoju toliau, keliose vietose vos neparpuolu. Prieš pabaigą pamatau du tramlus, apsižiūriu, nebaisūs, peršoku. statau in parką ir nuobodžiauju, bo tckd su renu tik kraunasi iš buso dar.
Dalyviai vis renkasi, oras gerėja, bet darosi šalta. Po apšilimu trinames su renu ir tckd. pažystamų sutinkam ir daugiau, pasilazdavojam su lenkais, žadam juos lenkti ant ratų. Jie netiki. Mes irgi.
Startuoja softai, iš šono žiūrint lengvai jiems važiuojasi. Įspūdį padaro vienas su oldklr. Padangos asfaltui, bet ratą apvažiuoja.
Atėjo ir mūsų eilė. Pasistatom mocus į startą. Stoviu pirmoje eilėje. Tckd su renu trečioje. Pasibandau, viskas puikiai vedasi pirmu kiku, nu čia kaip ir nera ką pasakoti, mat suzuki dėl užvedimo be problemų. Tikiuosi iššokti su pirmais ir kol galiniai stumdisis aš jau būsiu toli. \
Startas, dabegu iki moco, pirmas kikas, nieko, ble dekompresorius, antras kikas vel nieko, dekompresorius, kas čia daros daba, aišku triukšmas aplink, vis pabandau važiuot, bet mocas gi neužvestas. Žiuuu ogi degimas kad jį kur ant off pozicijos. Vedu ir pajudu, kaip matosi su tckd vienu metu.

Pirmas kalnas ramiai, toliau ramiai, matosi kad priekyje daug jau iššokusių. Bet stati trumpa nuokalnė ir posūkis, o ten jau kokie 4-5 užstrigę. Apvažiuojam ir toliau priekyje dvitaktis, blecha dumija konkrečiai, po kelių posūkių apsilenkiu. priekyje kelias laisvas todėl, toli matosi enduristai, todėl bandau vytis. Dar bandau prisiminti pavojingesnius ruožus. |Prieš pat finišo tiesiąją leidžiuosi į pakalnę, o ten duobė, visks, griunu. dar stukteliu smakru į ant vairo uždėtą paminkštinimą. Paminkštinimas atsiperka iš kart. Kojos jaučiu irgi pakylą labiau nei padoriai, bet įvyksta stebuklas, nenugriūnu.
Tramplynai oplia ir lekiam tolyn, dar sklando mintis susirasti akimis storms'a ir paklausti ar labai nuo tckd su renu attsilieku, bet užmanymas nekoks. Starte prie eS'o apgriuvusi ritinejasi Aida ar kaip ten ją, apvažiuoju. Jaučiu kad jau pavargau, rankos susirišti mazgan nori, kai tik gazą suku rankas skauda, nu i nu, o dar trys ratai. antras ratas visai nieko, preikyje nieko, atsisuku kartais, irgi nieko, neskaitant tramplyno kur nusileidau ant preikinio rato, antras ratas visai nieko. Trečias ratas, ten kur tckd į kalną nesugebėjo užvažiuoti nesustojes, aš vos nepaleidau, tiksliau vos mocas nuo manęs nepabėgo, bet pasiskeryčiojau ir užvažiavau. Galiausiai žiūriu aida pakalnėj ridinėjasi, ir dar du vyriokai bando prigulti kartu, nežinau ką daryti, lyg ir ketvirtas būčiau gal visai būtų gerai, bet gi varžybos, kažkaip lenktyniauti nusiteikiau, ką daryt, nei toliau važiuot, nei pačiam gultis. O tokių kaip aš pradėjo atsirasti ne vienas ir ne du. Nu tai tckd kol stoviniavau ir padarė mane, buvau jau pradėjęs galvoti negi visu ratu apšiko, vėliau išsiaiškinom kad aš begau o ne vijausi.
Kadngi tckd nuvažiavo teko vytis dabar man. Nugi žiuriu prie starto voliojasi, rushanas ranka parode, mol neskubek, tegu draugas paguli, spesit vienžo. Pagulinėjo, pailsėjo ir nuvažiavo, teko vel vytis. taip ir baigiau, nepavijau. Bet tckd nekiek nenusiminė. Renas pasirodo dar buvo trasoje.
Taigi pravažiavau kaip mokėjau ir kaip galėjau. Kadangi už mane statė vienas. Tai maikoną dovanoju tam statytojui. Maikonas xl dydžio.
Pasivaišinom 3x9. Priviet ežiukui. Ir laukėm rezultatų, laaaaaabai ilgai.
Užteko laiko ir persirengti, ir nusiprausti ir mocą priekaboj nubalnot, ir žuvienės pavalgyt.
Tckd prisilupo ir dar kartą pravažiavo du ratus.
Žodžiu yr kas veikt.