o kaip dėl "klubo" ne klubo narių? jei aš važiavau už klubą, kuris nebuvo oficialiai registruotas praeitą sezoną ir šį palnuoju kelis kartus važiuoti.. tai ar man licenzina bus kaip "klubo" nariui ar " pa polnaij pragrame"?
dėkui už info.
p.s. gal kas gali sušelpti drąsos ir didesnę dešinės plaštakos eigą per riešą ateinančiam sezonui? skolingas neliksiu
o kaip dėl "klubo" ne klubo narių? jei aš važiavau už klubą, kuris nebuvo oficialiai registruotas praeitą sezoną ir šį palnuoju kelis kartus važiuoti.. tai ar man licenzina bus kaip "klubo" nariui ar " pa polnaij pragrame"?
dėkui už info.
siaip tai taisykles vienodos visiems jeigu klubas nenori oficialiai registruotis ,tai gal tau reiktu pakeisti kluba ?
del supermoto dar neaisku ar bus , o ziedo C klases grafikas derinamas su kartodromu organizatoriais .Preliminariai bus dvi varzybos Aukstadvaryje ,vienos - Siauliuose.
del supermoto dar neaisku ar bus , o ziedo C klases grafikas derinamas su kartodromu organizatoriais .Preliminariai bus dvi varzybos Aukstadvaryje ,vienos - Siauliuose.
tai suprast reikia, kad jei bus supermoto, tai ju bus nedaugiau 3 etapu?
Jei spresti pagal pateikta laika - atsakyta labai operatyviai. Jei pagal fakta - laisko su atsakymu 100% negavau . Siulau kompromisini varianta - atsakomojo laisko siuntima pakartoti, atsakymo dublikata atsiusti PM .
inter wrote:Jei spresti pagal pateikta laika - atsakyta labai operatyviai. Jei pagal fakta - laisko su atsakymu 100% negavau . Siulau kompromisini varianta - atsakomojo laisko siuntima pakartoti, atsakymo dublikata atsiusti PM .