Kaip vaziuojate posukyje?
- gintaras13
- Ganerio lankytojas
Ir su sokoladuku?speeder wrote:greitu laiku nezadu palyst, tai labai negvildenu sito egsistencinio klausimoUsername wrote:O tai palindus po 1.15 gal jau ka nors duoda?speeder wrote: man asmeniskai niekas nieko nedave... skaitau kad lindimas po 1.20 yra betikslis, jau jau lyst tai iskart po 1.15skaitau lengviau bobu galima gaut pvz su gelem, sompanu ir saldainiu
kur cia gryzt, visi juk ir taip zino kaip ji pravaziuot... atleki, pristabdai zemini pavaras, guldai, atsukineji, dugnas... o jau iki kur stabdyt kiek guldyt, kuria trajektorija ir kiek atsukinet cia jau reik vaziuoti vaziuoti vaziuotimindaugasa vol.2 wrote:yra dvi gyvenimo tikslu grupes: vieni duoda, kiti ne.
1.20, - cia tas tikslas kur neduoda
gryztam prie temos, kur apie posukio pravaziavima
nuo jusu bajeriu man nestovi
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
tarkim sian snektelejus su del vietos stokos nesakysiu kuo apie css
toptelejo mintis: o kokie to velyvo iejimo i posuki privalumai?
noreciau infantiliai paoponuoti: man rodos velyvas iejimas turi bent du trukumus
1 trukumas
kol velai ieidinesi, ims koks nors interas ir banzai stiliumi pralys vidine dalimi. a?
2 trukumas. cia jau ptas bandziau pirma posuki imti is daug toliau ir sklandziai. tiesa sakant gavosi netgi psichologinis barjeras: per anksti, isvaziuosiu ant zoles. bet imdamas is toli (ir guldamas sklandziai, be streso), laikau rankena daugiau atsukta. ar nebus vid. greitis posukyje didesnis del sklandesnes trajektorijos. a??
vieta jusu komentarams
toptelejo mintis: o kokie to velyvo iejimo i posuki privalumai?
noreciau infantiliai paoponuoti: man rodos velyvas iejimas turi bent du trukumus
1 trukumas
kol velai ieidinesi, ims koks nors interas ir banzai stiliumi pralys vidine dalimi. a?
2 trukumas. cia jau ptas bandziau pirma posuki imti is daug toliau ir sklandziai. tiesa sakant gavosi netgi psichologinis barjeras: per anksti, isvaziuosiu ant zoles. bet imdamas is toli (ir guldamas sklandziai, be streso), laikau rankena daugiau atsukta. ar nebus vid. greitis posukyje didesnis del sklandesnes trajektorijos. a??
vieta jusu komentarams
cross cojones PC
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
valio! zilas zenge pirma zingsni link asfalto!
mazas zingsni zilui - didelis motofrakcijai
khmm.. na kagi
kol css miega, pavaizduosiu, kad zinau
man taip pat atrodo, kad maksimaliai istiesinta trajektorija ir bus ideali
bet esu skaites, kad del atskiru motociklu geometrijos ir pakabos ypatumu (+vairuotojo stilius), jiems tenka 'kvadratinti' posuki
tai vienok, nesusije su velyvo iejimo i posuki koncepcija, imho
bandau speti: velyvas iejimas turi omeny, kad ilgiau vaziuosi dieliu greiciu- tiesiaja.
kas is to?
nzn.
gal cia gryn varzybini elementas, numatomas naudoti varzybu kovoje?
mazas zingsni zilui - didelis motofrakcijai
khmm.. na kagi
kol css miega, pavaizduosiu, kad zinau
man taip pat atrodo, kad maksimaliai istiesinta trajektorija ir bus ideali
bet esu skaites, kad del atskiru motociklu geometrijos ir pakabos ypatumu (+vairuotojo stilius), jiems tenka 'kvadratinti' posuki
tai vienok, nesusije su velyvo iejimo i posuki koncepcija, imho
bandau speti: velyvas iejimas turi omeny, kad ilgiau vaziuosi dieliu greiciu- tiesiaja.
kas is to?
nzn.
gal cia gryn varzybini elementas, numatomas naudoti varzybu kovoje?
cross cojones PC