Nepamirsk, kad skiestas ir kitaip uztershtas dyzelis tavo naujam auksto slegio siurbliui ir ipurshkimo sistemai gali buti biski batai. Teks pilti gera kura.Teo wrote:abaly tu iš statoilo. man tėtė neduoda statoilo kortelės, todėl degalus piluosi iš kontrabandinių kanistrų. nors šiais, žulikų klestėjimo laikais, gal ir jie tuoj pradės dalinti pirštinaitesUsername wrote:
Statoile piltis reikia dyzeli ne ten kur furos pilasi, o kur normalus auto sustoja.
NEmoto: Dujos ir kitokia ikanomija.
pritariu juzei. esu dukart (ne tiesiogiai, o imones darbuotojai pataupe) nukentejes nuo sudinos saliaros, teko remontuot siurblius.
vietoj saliaros kontrabandininkai daznai stumdo krosniu kura, kuris dega gerai, bet neturi tepamuju savybiu, tuomet siurbliui isvis greit ateina labas rytas. stebekite pildami ar furos bakai neatskirti, sako "jo, taigi patys sau pilam", bet paprasykit ipilt is kito bako, tai pradeda issisukinet
ir isvis ilgalaike dyzelio eksploatacija yra brangesne.
vietoj saliaros kontrabandininkai daznai stumdo krosniu kura, kuris dega gerai, bet neturi tepamuju savybiu, tuomet siurbliui isvis greit ateina labas rytas. stebekite pildami ar furos bakai neatskirti, sako "jo, taigi patys sau pilam", bet paprasykit ipilt is kito bako, tai pradeda issisukinet
race your life
tai cia zinoma. girdejom. aš net į servisą be rekomendacijų, ir "savų" žmonių nevažiuoju. o dėl ilgalaikės eksploatacijos - kiek teko turėti automobilių, tai daugiau kaip 20 proc. jos visos ridos neteko nuvaziuot paciam - ar cia ilgalaikė eksploatacija ar nelabai?sai wrote:pritariu juzei. esu dukart (ne tiesiogiai, o imones darbuotojai pataupe) nukentejes nuo sudinos saliaros, teko remontuot siurblius.
vietoj saliaros kontrabandininkai daznai stumdo krosniu kura,
jei imt, kad daznas auto ant LT nubeges 300kkm, tai gautusi apie 60 kkm, tai dar nelabai ilgalaike
ziurint kas i rankas paklius. bet jei teks keist ivairius cilindriukus, shkyvus, variklio pagalves, guolius su stebulem, sankabas, pusasius ir kitus stambesniu mazgus, besibaigiancias elektronikos detales, kt, tai jau bus saukstai popietu; taipogi daznai kaina sukelia modelio retumas, konstrukciniai ypatuvai, jei gamintojas savo laiku norejo padaryt technologiskai sudetinga model ir t.t.- serviso kaina kyla kaip ant mieliu. o jau naudoji dyzelini auto ar dar tik planuoji?
race your life
200k dyzeliui skaitos daug ar dar ok? Skaitant, kad ekslpoatuotas tvarkingai, keiciant tepalus ir pilant kokybiska kura? Kokie apskritai dyzelinio variklio, kitu mazgu resursai?sai wrote:jei imt, kad daznas auto ant LT nubeges 300kkm, tai gautusi apie 60 kkm, tai dar nelabai ilgalaikeziurint kas i rankas paklius. bet jei teks keist ivairius cilindriukus, shkyvus, variklio pagalves, guolius su stebulem, sankabas, pusasius ir kitus stambesniu mazgus, besibaigiancias elektronikos detales, kt, tai jau bus saukstai popietu; taipogi daznai kaina sukelia modelio retumas, konstrukciniai ypatuvai, jei gamintojas savo laiku norejo padaryt technologiskai sudetinga model ir t.t.- serviso kaina kyla kaip ant mieliu. o jau naudoji dyzelini auto ar dar tik planuoji?
Добро пожаловать нахуй
Istorija is dylerio serviso.
Atvare tikrinti BMW 530d. tipo pravaziuota netoli 200k, tada prisijunge kompus ir rado, kad dezeje ir kompe like skaiciukai yra ~800K.... Zodziu, masinai nedaug prie teisingos ekslpotacijos gali but visai daug, bet ir gali but labai daug prie visai mazai, tarkime mano atveju, jau prie 240k km keiciau greiciu deze antra karta, aisku jei nebuciau saules paises ant asfalto- butu laikius ilgiau
Taigi, logiska isvada: reikia ziureti i bendra masinos stovi ir AR neskendus.
Atvare tikrinti BMW 530d. tipo pravaziuota netoli 200k, tada prisijunge kompus ir rado, kad dezeje ir kompe like skaiciukai yra ~800K.... Zodziu, masinai nedaug prie teisingos ekslpotacijos gali but visai daug, bet ir gali but labai daug prie visai mazai, tarkime mano atveju, jau prie 240k km keiciau greiciu deze antra karta, aisku jei nebuciau saules paises ant asfalto- butu laikius ilgiau
—
didzhej
didzhej
nzn kokioj erdvej cia klausi maneszhaltas wrote:minde, alia sakyk, idomu butu ipist duja i evo..?
is teorines puses evo turi viska, ko reikia gerai padaryt LPG sistema
menu laikus kai smaugiau
Dziaugiuosi kad tu gali sau tai leisti. nauja imu tik darbine, apie kurios nusidevejimo kastus man nereikia galvoti - tegul kietiems skauda galvaUsername wrote:O sildo tos masinos (dyzeliai) kurie turi papildomus peciukus kurie pradeda pusti silta ora i salona kol variklio temp. rodyle dar amzino ishalo zemeje. Tai yra opcija kuria tu uzsisakai pirkdamas nauja masina arba kurios nebuna jeigu masina parkeliavusi is pietu saliu (ten nebuna salta ir to nereikia.) Praktiskai visi gamintojai ta turi.
o kai ateina laikas leisti savo pinigus - renkuosi kazka glamuriskesnio ir labiau valinancio(ir naudoto) nei kad ir nauja mazda 626 diesel
Last edited by Minde_Kei on 18 Dec 2009, 08:10, edited 1 time in total.
menu laikus kai smaugiau
klysti. ne jis, o TETE gali!Minde_Kei wrote:Dziaugiuosi kad tu gali sau tai leisti. nauja imu tik darbine, apie kurios nusidevejimo kastus man nereikia galvotiUsername wrote:O sildo tos masinos (dyzeliai) kurie turi papildomus peciukus kurie pradeda pusti silta ora i salona kol variklio temp. rodyle dar amzino ishalo zemeje. Tai yra opcija kuria tu uzsisakai pirkdamas nauja masina arba kurios nebuna jeigu masina parkeliavusi is pietu saliu (ten nebuna salta ir to nereikia.) Praktiskai visi gamintojai ta turi.
Peace ДА!
O prie ko čia rodyklė ir šiltas oras. Rokyklė rodo kokia yra vandens temperatūra radiatoriuje, nors VAZ2101 buvo variklio bloke, tai temp. rodydavo net be aušinimo skysčio, va ten tai matoras greit prašildavoYvl wrote:klysti. ne jis, o TETE gali!Minde_Kei wrote:Dziaugiuosi kad tu gali sau tai leisti. nauja imu tik darbine, apie kurios nusidevejimo kastus man nereikia galvotiUsername wrote:O sildo tos masinos (dyzeliai) kurie turi papildomus peciukus kurie pradeda pusti silta ora i salona kol variklio temp. rodyle dar amzino ishalo zemeje. Tai yra opcija kuria tu uzsisakai pirkdamas nauja masina arba kurios nebuna jeigu masina parkeliavusi is pietu saliu (ten nebuna salta ir to nereikia.) Praktiskai visi gamintojai ta turi.
As auksciau rasiau ne tik apie naujas masinas. Tie dalykai yra jau nuo kokiu gal 2000mMinde_Kei wrote:Dziaugiuosi kad tu gali sau tai leisti. nauja imu tik darbine, apie kurios nusidevejimo kastus man nereikia galvoti - tegul kietiems skauda galvaUsername wrote:O sildo tos masinos (dyzeliai) kurie turi papildomus peciukus kurie pradeda pusti silta ora i salona kol variklio temp. rodyle dar amzino ishalo zemeje. Tai yra opcija kuria tu uzsisakai pirkdamas nauja masina arba kurios nebuna jeigu masina parkeliavusi is pietu saliu (ten nebuna salta ir to nereikia.) Praktiskai visi gamintojai ta turi.![]()
o kai ateina laikas leisti savo pinigus - renkuosi kazka glamuriskesnio ir labiau valinancio(ir naudoto) nei kad ir nauja mazda 626 diesel![]()