Rammst wrote:aš kodėl klausiau: man vis buvo neramu, ar tik man nepasivaideno, kai ardžiau saviškį ir nusprendžiau, kad detalių daug mažiau nei WR'e,
tai vizualiai irgi matosi:
Skirtumas tarp jamanos ir berga tas,kad jamanos stumokeli gali paciupineti po puses valandos ,bergo- po 3 valandu nuo ardymo pradzios.Negudru del stumokelio skelti varikli
Motowowere wrote:Skirtumas tarp jamanos ir berga tas,kad jamanos stumokeli gali paciupineti po puses valandos ,bergo- po 3 valandu nuo ardymo pradzios.Negudru del stumokelio skelti varikli
pas jamana tradiciškai daugiau šlangelių (nereikalingų nėra ) bet užtat ir oro filtro dėžė yra.
pas berga nėra, išlengvinta. Gal tai galėtų būti kay acakimas dėl maitenanso dažnumo
KalEndorius 2013:
Date Place Country
16-17 March Talca Chile
23-24 March San Juan Argentina
11-12 May Puerto Lumbreras (Murcia) Spain
18-19 May Torres Vedras Portugal
15-16 June Kastoria Greece
22-23 June Buzau Romania
14 or 21 July TBC TBC
7-8 September St Flour France
hm.. idomios zinios. tai i kuri etapa vaziuoja zydrasis autobusiukas?
Matthew PHILLIPS is a young Autralian rider! He has never competed to a EWC round but he is considered has THE best prospect of the Australian Enduro. He impressed everybody in 2012 with a 7th place of the unofficial overall ISDE standing and a 4th place in E2...
This year, PHILLIPS will be managed by Fabrizio AZZALIN in the CH Racing team and will compete in Junior with the number 19!