Cituodami nutrinkit bent sali citatos.. o tai gaunasi tokia bybiene, kaip va kad as padariauProxas wrote:Hmm idomu kas per akcija, gal neskupu pasidalinti brokerio kontaktais?Username wrote:nu labadiena. Kawasaki lytras. britvukewundis wrote:tu cia ne motoroleri draudi kartais?![]()
sake kazkokia akcija hujakcija, spec.pasiulymas. paziuresim ka atsius
Draudimas 2013
- Dzuku_Briedzis
- Raudondvario karjero siaubas
Re: Draudimas 2013
Dzūkų tankai nerūdija!
- ezhiukas
- Raudondvario karjero siaubas
tai kad internetu paskutiniu metu man pigiau gaunasi nei per brokerius...
As pas ta pati brokeri (ir greiciausiai draudimo kompanija) draudziuosi metai is metu, gal del to po biski kiekvienais metais kaina mazina? O kai kaitalioji vis pas kita kiekvienais metais tai negauni kazkokios lojalumo nuolaidos?
Kiek esu pastebejes tai nebaisiai jie ten su lojalumais kazhka zhaidzhia, dazhnai brokeriai ant gannedideliu komisiniu patys sedi taigi jeigu tau numeta reishkias sau nedameta - nelietuvishkas biznis :]Username wrote:As pas ta pati brokeri (ir greiciausiai draudimo kompanija) draudziuosi metai is metu, gal del to po biski kiekvienais metais kaina mazina? O kai kaitalioji vis pas kita kiekvienais metais tai negauni kazkokios lojalumo nuolaidos?
Nelaikyk spintoj - pasidalinkt kontaktais pigaus brokerio
Come to the Dark Side.... we have cookies :]
dar yra gyvu brokeriu? skaitau verslo dinozaurai paliubomu. aj draudziai tuos kur enterneto dar neturi 
less teeth, more tits.
Man brokere pasiule tam paciam PZU 166 penegus uzh 12 menesiu, kai tuom tarpu internete su ju pavasarine nuolaida 182... pasirodo dar ne dinozauraitckd wrote:dar yra gyvu brokeriu? skaitau verslo dinozaurai paliubomu. aj draudziai tuos kur enterneto dar neturi
Bet su salyga kad ash boisiai skupas - noriu dar pigiau
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
Skaitau, kad amžiaus kategorija 50+ draudžiasi gyvai - brokerEi parina į ragelį apie nuolaidas, anie velkasi iš rajono į kita miesto galą, vargsta su parkingu ir t.t. Bo jei nebūtų klientūtos, nebūtų ir brokerių.tckd wrote:dar yra gyvu brokeriu? skaitau verslo dinozaurai paliubomu. aj draudziai tuos kur enterneto dar neturi
How does you do?
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
Draugas oem tai idomiai draudesi: bykoz motorcyklas registruotas imones vardu, tai draudimas 9men beveik 150lt ir stazo neklausia.
mobile mindaugasa
mobile mindaugasa
cross cojones PC
imonems eina pabrangimas automatiskai, su iskaiciuota rizika, kad gali pienburnis uz vairo atsidurt
race your life
draugo draugas pienburnis
nusivalyk piena nuo lupu pries vaziuodamas i magadana!
less teeth, more tits.
Čia viliuko cilylkės draudomo pasiulymai. xebra kažkur kosmose gyvena
Oho stiprokai...
man vakar Gjensidige pasiule 850 uzh metus tai zhvengem cia visas ofisas, pasirodo palyginus dar pigiai
man vakar Gjensidige pasiule 850 uzh metus tai zhvengem cia visas ofisas, pasirodo palyginus dar pigiai
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
Tai musiau gjensidigai nenori užsiimti PVCADu, o viešai deklaruoti atkazus - klijantai susipainios ir visai spjaus ant firmos. Tuomet belieka kalti kosminius įkainius ir būti tikriems, kad durnių neatsiras. 
How does you do?