Reik pakonsultacijos!
- mindaugasa
- Raudondvario karjero siaubas
nemesiu, nes esu pries televizija.
cia gaunasi kaip Matrica: zmoniu smegenys okupuoti greitai ekrane besikeicianciu vaizdu. reklaminiu klipu ir gashlybes srautas uzliuliuoja ziurova, nutrina tikroves ir sapnu riba.
tik tikroje Matricoje zmoniu kunai pluduriuoja elastiniu polimeru voniose, o lietuvishkos matricos atveju - shuduose ir myzaluose!
SOS!!
cia gaunasi kaip Matrica: zmoniu smegenys okupuoti greitai ekrane besikeicianciu vaizdu. reklaminiu klipu ir gashlybes srautas uzliuliuoja ziurova, nutrina tikroves ir sapnu riba.
tik tikroje Matricoje zmoniu kunai pluduriuoja elastiniu polimeru voniose, o lietuvishkos matricos atveju - shuduose ir myzaluose!
SOS!!
Choose Life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol, and dental insurance. Choose fixed interest mortage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisurewear and matching luggage. Choose a three-piece suite on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who the fuck you are on a Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing, spirit-crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pishing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace yourself.mindaugasa wrote:nemesiu, nes esu pries televizija.
SOS!!
Choose your future.
Choose life.
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."
- mindaugasa
- Raudondvario karjero siaubas
Nu mane paprasciausiai uzpisa ne LCD teliko dydziai. Jau nekalbant apie tai, kad keturiese reikes telika nest i kazkelinta auksta. Sutinku, kad LCD kokibe toli grazu ne vokiska... bet griozdas per puse kambario irgi nezavi. Ne koks telefanas esu... rodo snukius ir gerai. Norisi neismetyt babkiu ir tiek, perkant shuda uz brangiai.w919 wrote:daznai pastebiu kad tie vietos taupytojai, nusipirke LCD telika jy pastato ant to pacio televizoriaus staliuko, toj pacioj kambario vietoj, kaip ir paprasta TV.zodziu sutaupo ORO, o ne vietos.
jei kabinsi ant sienos ar kitaip protingai integruosi i interjera - kita sneka.