Anoniminiu moto blaivininku kampelis

Visos su motociklizmu susijusios diskusijos
Yvl
Dievas

Re: Anoniminiu moto blaivininku kampelis

Post by Yvl »

mieguistumas tik shita jama :)
Peace ДА!
mindaugasa vol.2
Dievo treneris

Post by mindaugasa vol.2 »

demesiaus! tema apie blaivybe!
ble, gelbeju tema: :boobs:
cross cojones PC
didzhej
Dievas

Post by didzhej »

esu girdejes, kad yra merginu kurios IRGI negeria.
tiesa tokiu nesu mates, bet daug ko nesu mates. aizbergo, siaures pasvaistes, banano konteineryje...

anyway, tema gera.

didzhej
Yvl
Dievas

Post by Yvl »

nu mano zmona jau antri metai (!!!)
Peace ДА!
Ziune
Pastovus ganerio lankytojas

Post by Ziune »

ir vėlnusidėjau.
buvau priverstas atidaryti enduro sezoną, kas reiškia, kad vakarinėje/naktynėje dalyje smagiai leidau laiką su vis labiau šylančiais enduro kolegomis.
buvo viskas fysnai, paskui linksmai, paskui pirtis ir staiga supratau, kad esu apsvaigęs. :occasion2: Kad zacharašela kaiptai neaiškiai.... matyt aplinka kalta. Kvapai, anekdotai apie tą galą.

jei tai nors kažkiek sušvelnintų mano kaltę, sakau - įsitikinau ntąjį kartą koks briedas yra gerti vardan to, kad gerti, vardan "linksmumo". Vardan to, kad tai įprasta, tai bendravimo forma.
sakau - svaiginimasis yr briedas ir ne kitaip.
džiaugiuosi, kad esu su JumYs, o ne su tais katrie ryte aimanavo, stenėjo ir bezdėjo.

Vakarėlio išlaidos apie 7 Lt. girai.

Būk ir dūk :dzeksons:
ARBEIT MACHT FREI
El Traxo
Rossis jam tarnauja

Post by El Traxo »

Ką jūs čia visi myžčiojat ir atgailaujat? Kaip prie :pizdujmikliainamo: kokios. Kažkoks užsikompleksavimas.
Kas blet, degradai esat? Daugiadienės? Neišėjot į darbą? Girti mušat žmoną ir gąsdinat vaikus? Ne? Tai nekui lieti ašaras.
Skaitau, jei atgailaujat, tai pradžiai prisidirbkit. :evil:
How does you do?
Ziune

Post by Ziune »

.... tarė somelje vyršininkas =D>
pas mus gal tokia forma ](*,)

p.s. mesk gerti, pažiesim kay užgiedosi
El Traxo wrote:Ką jūs čia visi myžčiojat ir atgailaujat? Kaip prie :pizdujmikliainamo: kokios. Kažkoks užsikompleksavimas.
Kas blet, degradai esat? Daugiadienės? Neišėjot į darbą? Girti mušat žmoną ir gąsdinat vaikus? Ne? Tai nekui lieti ašaras.
Skaitau, jei atgailaujat, tai pradžiai prisidirbkit. :evil:
ARBEIT MACHT FREI
El Traxo
Rossis jam tarnauja

Post by El Traxo »

Ziune wrote:p.s. mesk gerti, pažiesim kay užgiedosi
visai negeriančius žinau dviejų kategorijų:
- negeria, nes paskui negali sustoti, prisičiudina ir pan.
- negeria, nes sveikata neleidžia.
Yra dar negausi prijaučiančių grupė, kuriems apsispręsti negerti daro arba kitų žmonių/filosofijos/religijos įtaka-spaudimas,
arba/ir jie turi pirmoms kategorijoms priskiriamų bruožų. Aišku gali būti "neskanu", "nepatinka" ir pan., bet čia pirmųjų pasekmės, ne priežastys.

O mesti gerti man nėra reikalo, nes negeriu. Bet aš ir ne blaivininkas
How does you do?
mindaugasa vol.2
Dievo treneris

as tai pagrinde zinau kur isgeria, nes Taip Reikia.
be to, kitaip bus nelinksma, neidomu ir t.t.
imho, nepilnavertiskumo kompleksas. be raugalo neina atsipalaiduoti ir tiek.
traxai?
cross cojones PC
El Traxo
Rossis jam tarnauja

Post by El Traxo »

Taip. Vakar, kankinamas nepilnavertiškumo koNplekso, prie pietų išgėriau bokalą alaus :atleiskmannusidėjėliui:
How does you do?
mindaugasa vol.2
Dievo treneris

galbut, kazkada senoveje, raugalo gerimas turejo kokia nors apeigine prasme? gyventojai vardojo del pramogu trukumo (nebuvo 3d filmo!) ir t.t. komercijos tame nebuvo, nes pasigamindavo ir suvartodavo.
laikui begant, abelenkokios apeigines ar smth. prastmes atpuole, taciau atsirado komercinis pradas: raugala buvo galima parduoti.
"truputi isgerti" padedavo laikinai uzsimirsti nuo kasdienos negandu. gyvenimas buvo sunkus, nia?
obettaciau, laikui begant, imho, nugalejo komercija. girdyti yra pelninga. tradicija isgerti nugalejo visas kitas tradicijas. kas be ko, visokeriopai puoselejama bravoru ir kitu maximu.
o taip pat palaikoma valstybiniu mastu.
siandien turbut jau genu lygyje iskiepyta, kad reikia biski isgerti? traxai, kodel isgerei alaus, o ne sulciu? organizmas pats pasirinko ka gerti, ania? smegenai pasake: sultys neskanu, o alus gaivina? pasakyk.
pvz. mano tevas ir mano tevo tevas nevartojo alkoholio. ir is motinos puses taip pat nebuvo iprasta net per sventinius susiejimus "padaryti buteliuko"
va ir neisiskiepijo poreikis isgerti bokalo. ir maximu presingas per tv, spauda ir kitas priemones neveikia.
todel ir kampelis. jei po visa ko, bus isgerta vienu bokalu maziau, skaitau, darbas padarytas.
cross cojones PC
Teo
Daug griuves

Post by Teo »

tai aikšku, kad viskas pas mus sukomercinta - juk gyvenam kapitalistinėje visuomenėje. geriausias to pavyzdys - metimas rūkyti - mesti rukyti praktiškai yra neimanoma, todėl ir visos priemones yra tokios bragios, o jų naudojimo metodai iš principo neskatina mesti rūkyti, nu kaip gali mesti rukyti kramptydamas ten kokia butinai neskanią kramtoškę ir vis tiek rūkydamas? :D geriausias pavyzdys, kad is tiesu yra visai atvirkščiai - Karo knyga, kaip lengva mesti. visi mano pažystami vyrai, kurie ją perskytė (tame tarpe ir aš) - metė rūkyti. tiesa, dauguma paskui vel pradėjo. moteriškes ji veikia blogiau, turbut del to, kad pasjas smegenu pusrutuliai sukasi i priešinga pusę :)
El Traxo
Rossis jam tarnauja

Post by El Traxo »

mindaugasa vol.2 wrote: traxai, kodel isgerei alaus, o ne sulciu? organizmas pats pasirinko ka gerti, ania? smegenai pasake: sultys neskanu, o alus gaivina? pasakyk.
sulčių gėriau prieš ir po. Dar suvalgiau raudoną greifrutą. Beje, vandens ir žalios arbatos irgi GĖRIAU :)
Bet tai ne organizmas pasako smegenams ko anas nori?
How does you do?
Ziune

Post by Ziune »

svarsčiau kuriai kategorijai prisiskirt..
Taip, atrandu save tiek vienoje, tiek kitoje, bet.
Pagrindinis motyvas mesti buvo pasisūkimas kažkur smegenuose.
Tiesiog vieną naktį, eidamas myžti, po iš vakaro išgertų nekaltų dviejų butelaičių alalio pagalvojau, kad ble nepatinku aš sau toksai.
Ryte, "ant karštųjų" mintyjau toliau - nu bet tay kay daržovė pasidariau. Geriu vakare alalio (nekaltus du), kad po sunkios darbo dienos "atsipalaiduoti", ryte pabundu toks pat prarūgęs koks pavargęs atsiguliau.
Apsisprendimą dėjau iš peties - gyvenimas per trumpas, kad gaiščiau jį apsvaigęs. Šeima per arti ir per daug brangi, kad žiūrėčiau į ją pažliugusiom akiom. Enduro, šviežiai iškeptas namas, gamta už lango, žvejyba, pasivaikščiojimai su šunimis po mišką ir pn. yra per daug gražūs, kad sėdėti šalia jų su alaus bokalu... Ir svarbiausia, ne paslaptis, visad žinojau, ka smegenėlių ir šeip turiu ne fontanus, tai gal geriau jas treniruoti nei nuodyti alkoskysčiuose.

Nuspręsta pabandyti negerti metus.
Po metų leisti sau bokalą balto kur prie Mincheno, ar raudono sauso keliaujant po Leprovance..
Dabar, po aštuonių mėn negėrimo, galvoju kad negersiu daugiau nei metus.... nebematau prasmės, o procesą galima palaikyti ir kitokiais gėrimais.
Džiaugiuosi: ištirpusios barankos ant juosmens (susireguliavo svoris), prapuolė skranžio rėmuo, išskaidrėjo galvoje, stovi kay aštuoniolikos, tauposi pinigai, norisi veikti..

P.s. o dėl "nusidėjau", tai čia jumoro formoje, kažkaip nemaniau, kad priimsi už gryną pinigą... :-k
P.p.s. Pirmynikai, gerai parašei.

:D
El Traxo wrote:visai negeriančius žinau dviejų kategorijų:
- negeria, nes paskui negali sustoti, prisičiudina ir pan.
- negeria, nes sveikata neleidžia.
Yra dar negausi prijaučiančių grupė, kuriems apsispręsti negerti daro arba kitų žmonių/filosofijos/religijos įtaka-spaudimas,
arba/ir jie turi pirmoms kategorijoms priskiriamų bruožų. Aišku gali būti "neskanu", "nepatinka" ir pan., bet čia pirmųjų pasekmės, ne priežastys.
ARBEIT MACHT FREI
Renaz
Site Admin

Post by Renaz »

Aš tai po viskuo pasirašau. Tiesa, giros išgeriu, nes skanu. Bet anoji nėra alkoholinis gėrimas, nes parduodmas ir vaikams. O ten, kad kazkžkas rūgo, tai px, senoliu išgalvotas gėrimas. Aš pagonis ir antikrikštas, man galima.
Добро пожаловать нахуй
Post Reply