Bullies on da ICE - 2009/2010/2011
nu pas mane +- 11 ar 12 tada motoh praleista ant ledo, na sakyciau nedaug...bet kaip smagu buvo!!!
Minkšti batonai į pusnis, ne tai ka į koki akmeną su petim ar į medį su vairu
skaitau, kad vertėjo, be to manau pramokom greitus slystančius posukius greičiau įveikt, nu matytsim kaip ant žemės tai gausis atkarot
manau, kad išėjo į naudą visom prasmėm, jau norėtusi į kokia trakų fokę ar į grigiškes
a. pamiršau paminėnt, kad važinėjimas atnešė ir nemalonių išgyvenimų antai nuo vežiojimo ant atviros priekabos iš po mašinos einantis sniegas su druska suėdė visą rato stipinų galvanika nu ir varšteliai nebeblizga, bet nu ką skaitau man px
Minkšti batonai į pusnis, ne tai ka į koki akmeną su petim ar į medį su vairu
manau, kad išėjo į naudą visom prasmėm, jau norėtusi į kokia trakų fokę ar į grigiškes
a. pamiršau paminėnt, kad važinėjimas atnešė ir nemalonių išgyvenimų antai nuo vežiojimo ant atviros priekabos iš po mašinos einantis sniegas su druska suėdė visą rato stipinų galvanika nu ir varšteliai nebeblizga, bet nu ką skaitau man px
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
Re: Bullies on da ICE - 2009/2010
orai atveso
tai gal zilas parasysi, kiek reikia varztu i padangas, kad endurke laikytu ant ledo?
tai gal zilas parasysi, kiek reikia varztu i padangas, kad endurke laikytu ant ledo?
cross cojones PC
Ką, taigi sakiau vieno gale ir dviejų prieky. Nu pirmininkas nu be atminties.
- ezhiukas
- Raudondvario karjero siaubas
tai senas gi jau, ner ka noret 
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
http://www.mfgsupply.com/ATVStuds.html" onclick="window.open(this.href);return false;
group buy 1000pcs? cia uzteks 2komplektam padangu? arvis IN? interas IN? traxo INN?
group buy 1000pcs? cia uzteks 2komplektam padangu? arvis IN? interas IN? traxo INN?
cross cojones PC