perku laikrodi
Re: perku laikrodi
Keleta kartu tikrai naudojau :-). Skaitau gerai zmogams metantiems svori ir norintiems palaikyt "sukius" optimaliam tam diapazone.
Man aisku tas fyceris irgi nepakenktu, bet tai ai, tegul moterys laikosi dietos. Motosporte visrsvorio problemos sprendziamos paprastai ir uz pinigus - more powah!!! :-D
O siaip tai begiotojams rekomenduoju GPS laikrodi. Matysit nubegta atstuma, vidutini greiti (kas labai patogu taikant i kazkoki sportini rezultata, nes zinai kada paspaust, o kada atleist).
Is kitos puses tas bauer puodas metaliniu korpusu atrodo tikrai stiliovai, kuri laika tiesiog siaip nesiojau :-)
Man aisku tas fyceris irgi nepakenktu, bet tai ai, tegul moterys laikosi dietos. Motosporte visrsvorio problemos sprendziamos paprastai ir uz pinigus - more powah!!! :-D
O siaip tai begiotojams rekomenduoju GPS laikrodi. Matysit nubegta atstuma, vidutini greiti (kas labai patogu taikant i kazkoki sportini rezultata, nes zinai kada paspaust, o kada atleist).
Is kitos puses tas bauer puodas metaliniu korpusu atrodo tikrai stiliovai, kuri laika tiesiog siaip nesiojau :-)
...Forlanas...
Nutai prasom, formuojam norinciuju eile, tckd pirmastckd wrote:uzdedu akcenta kuris pernai nebuvo nustatytas "Heart rate monitor for design enthusiasts"
is vienos puses tai bauer puodas an rankos,
is kitos gal ir domintu jei rodytu ne moco apsukas o heart bpm.. duok patestot
...Forlanas...
50-60EUR. Uzmeciau aki, dabar ebejuj kaina nuo 39Eur prasided zu nauja, su celkuteZuzas wrote:Kiek toks naujas kastavo ?
@mobile
...Forlanas...
O pulsa nors kiek tiksliai rodo ar pieno riebumai. Batarke pas juos kaip pas laikrodzius laiko metus ar kas vakara kraut kaip ismaniakus ? Gali i pm parasyt kiek pinigu noretai
@mobile
@mobile
manjana
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
Ahoy,
Klausimas fitneso kultivuotojams, t.y. praktiškai visiems čia esantiems - jei pirkt laikrodį su pulsometru pačiam laikrodY (be strapikų visokių) tai į kokį žiūrėt? Suunto turi kažką, kad būtų pulsas ir dar krūva visko? Garminas prileido krūvą. Neatsirenku kas vertas pinigų?
Klausimas fitneso kultivuotojams, t.y. praktiškai visiems čia esantiems - jei pirkt laikrodį su pulsometru pačiam laikrodY (be strapikų visokių) tai į kokį žiūrėt? Suunto turi kažką, kad būtų pulsas ir dar krūva visko? Garminas prileido krūvą. Neatsirenku kas vertas pinigų?
How does you do?
Suuntas berods neturi, bet garminas turi vieną über sexy
kuris te garminas be strapiko?
mio alpha esu usines, bet tai bet tai moket uz hrma ten belenkiek tai einana.
mio alpha esu usines, bet tai bet tai moket uz hrma ten belenkiek tai einana.
less teeth, more tits.
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
Kita savaite spausdintuvai paleidzia flagmana su build in HR monitor:
http://pages.ebay.com/link/?nav=item.vi ... 1746189020" onclick="window.open(this.href);return false;
Tapatok
http://pages.ebay.com/link/?nav=item.vi ... 1746189020" onclick="window.open(this.href);return false;
Tapatok
How does you do?
tai paemiau vakar an testo basis, nu tai ka as zinau.
visi matavimai auto, nereik nieko startint/stopint (+1)
pulso variklio apsukos kaip ir nepermusa (skaiciai ne enduriniai, nu bet motorolerio nenesiau, tai gal)
prakaitas matom kad ismuse (bene lasai an kaktos ne rodiklis)
akylesnis skaitytojas pastebes kad pirmus 4 zajezdus baikas su raideriu, kitus 4 be (suprask jau keleivis buvau?)
dar rodo kas skambina ir kad new mesedz atejo.
skaitau nepirksim, kazkaip ne wow.
visi matavimai auto, nereik nieko startint/stopint (+1)
pulso variklio apsukos kaip ir nepermusa (skaiciai ne enduriniai, nu bet motorolerio nenesiau, tai gal)
prakaitas matom kad ismuse (bene lasai an kaktos ne rodiklis)
akylesnis skaitytojas pastebes kad pirmus 4 zajezdus baikas su raideriu, kitus 4 be (suprask jau keleivis buvau?)
dar rodo kas skambina ir kad new mesedz atejo.
skaitau nepirksim, kazkaip ne wow.
less teeth, more tits.
Basis man kažkuo primena televizorių Tauras...
looks better from the rearstorms wrote:Basis man kažkuo primena televizorių Tauras...
less teeth, more tits.
Tik su Suunto išlieki madingas.
Sun tattoo po zakazu

Sun tattoo po zakazu

nu ir kas per atostogas i laikrodi ziuri, acipalaidok kita kart.
less teeth, more tits.
Kokios atostogos? Vasarą prie stklių