Honda XR650R kampelis
Re: Honda XR650R kampelis
He he,ciukcia nedurak ciukcia sama znaet 
tostas:
„Aš tave apžvelgiu gašliu žvilgsniu, pamažu atsisėdu ant tavęs ir man taip gera, aš bandau tave užvesti,o tu tokia karšta... Mano rankos slysta tavo įkaitusiu kūnu, o kojos jį spaudžia vis tvirčiau ir tvirčiau... o taip! Būk pagarbinta, mano „Honda XR650r“!“
„Aš tave apžvelgiu gašliu žvilgsniu, pamažu atsisėdu ant tavęs ir man taip gera, aš bandau tave užvesti,o tu tokia karšta... Mano rankos slysta tavo įkaitusiu kūnu, o kojos jį spaudžia vis tvirčiau ir tvirčiau... o taip! Būk pagarbinta, mano „Honda XR650r“!“
- Dzuku_Briedzis
- Raudondvario karjero siaubas
o kur ta dalis "kaip gaila, kad tu neturi spenelio kaip XR650L, kuri galeciau maigyt. Dabar gi turiu atlenkt TA issikisima ir ji maigyt, kol tu prabusi?" 
Dzūkų tankai nerūdija!
na apie xr dar reiktu dadet:
"kai prigulem mes paskutiny kart -
atokvepio nebeturejau.
Suplukes darbavaus iskart
ir kikinimo koja man sopejo..."
"kai prigulem mes paskutiny kart -
atokvepio nebeturejau.
Suplukes darbavaus iskart
ir kikinimo koja man sopejo..."
jei sutalpinus ant nugaros, visai dvasingas majkonas gautųsi ir šitam kanpeliui
perkele FE-450
sita dalis jau ne tostas, o sirdies rauda po neplanuoto susiliejimo su zemes reljefuDzuku_Briedzis wrote:o kur ta dalis "kaip gaila, kad tu neturi spenelio kaip XR650L, kuri galeciau maigyt. Dabar gi turiu atlenkt TA issikisima ir ji maigyt, kol tu prabusi?"
-
mindaugas35
Alia tu cia pavarei1966 wrote:tostas:
Rammst wrote:jei sutalpinus ant nugaros, visai dvasingas majkonas gautųsi ir šitam kanpeliui
Nu ne ant nugaros bet visvien dvasingas maikonas ka?
tik va dar melinai-geltono fono truksta
Sveiki.Pranesu kad dar vienas parsiokas apmautas SM kaliosais.
Ir spekit nuo kokio moco?po ilgu matavimu ir keliu valandu tekinimo darbu sie Husqvarnos ratukai beveik idealiai(galinis stabdziu diskas mazesnis nei XR,del to kaladeles ne pilnu plotu lieciasi su disku) kuo puikiausiai tiko XRui.
Na aisku reikejo pazaist su suporto isneseju bet gerai ismatavus(stipriai prisidejo Mindaugas35 ir Samadelkinas(kaimynas mano) viskas atsistojo i savo vietas
P.S. Jai kazkas parduodamas ratlankius sako kad viskas tinka viskam ir tipo bande,state(Kavenski bajeriai-patikrinta ne karta) - netikekit(лож,пиздёж и провокация) atvarykit moca -tegul pastato.
Ir spekit nuo kokio moco?po ilgu matavimu ir keliu valandu tekinimo darbu sie Husqvarnos ratukai beveik idealiai(galinis stabdziu diskas mazesnis nei XR,del to kaladeles ne pilnu plotu lieciasi su disku) kuo puikiausiai tiko XRui.
Na aisku reikejo pazaist su suporto isneseju bet gerai ismatavus(stipriai prisidejo Mindaugas35 ir Samadelkinas(kaimynas mano) viskas atsistojo i savo vietas
P.S. Jai kazkas parduodamas ratlankius sako kad viskas tinka viskam ir tipo bande,state(Kavenski bajeriai-patikrinta ne karta) - netikekit(лож,пиздёж и провокация) atvarykit moca -tegul pastato.
smagu visada kažką motui parakinėti.
Bet, kad suprasti KAM iš endurkės gaminti supermoto, esu per tūpas.
Didesni enduriniai ratai privalumas mūsų duobėtuose keliuose.
Enduro kaliošai visada piegesni.
Enduro kaliošai plentinio rašto laiko ne prasčiau, yra vistiek pigesni, vistiek universalesni.
Enduriko svorio centras sudėliotas gamykloje taip, kad ergonomika maximaliai gera būtų su originaliais ratais.
Turėti enduro manau reiškia turėti platų spektrą galimybių.
Aišku sakysite, kad ir su supermoto galima šokti į mišką, taip aišku! Galima ir su Morkiuko Kukuruzeriu slalomą važiuoti, bet ar yra tolkas?
Nieko asmeniško, tikrai.

Bet, kad suprasti KAM iš endurkės gaminti supermoto, esu per tūpas.
Didesni enduriniai ratai privalumas mūsų duobėtuose keliuose.
Enduro kaliošai visada piegesni.
Enduro kaliošai plentinio rašto laiko ne prasčiau, yra vistiek pigesni, vistiek universalesni.
Enduriko svorio centras sudėliotas gamykloje taip, kad ergonomika maximaliai gera būtų su originaliais ratais.
Turėti enduro manau reiškia turėti platų spektrą galimybių.
Aišku sakysite, kad ir su supermoto galima šokti į mišką, taip aišku! Galima ir su Morkiuko Kukuruzeriu slalomą važiuoti, bet ar yra tolkas?
Nieko asmeniško, tikrai.
Last edited by Ziune on 28 Sep 2011, 21:14, edited 2 times in total.
ARBEIT MACHT FREI
-
mindaugas35
(Kavenski bajeriai-patikrinta ne karta)
Cystaja pravda, Kauns yr Kauns
Cystaja pravda, Kauns yr Kauns
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
duobetiems keliams, tiek kiek jie duobeti, nereikia didesniu ratu. pakanka dideles pakabos eigos ir 17 ratlankiu.
mano galva, didziausia skirtuma duoda alfaltine guma (tame tarpe, gumos ismatavimai) ir normalus priekiniai stabdziai.
jei ant didesniu, enduro ratlankiu det asfaltine guma, gal ir puse cypciaus. priesingu atveju - didesni ratai, bet su endurine guma, yra minusas, ne pliusas.
mano galva, didziausia skirtuma duoda alfaltine guma (tame tarpe, gumos ismatavimai) ir normalus priekiniai stabdziai.
jei ant didesniu, enduro ratlankiu det asfaltine guma, gal ir puse cypciaus. priesingu atveju - didesni ratai, bet su endurine guma, yra minusas, ne pliusas.
cross cojones PC