Bendras
buvo. tik ce su seitanu kelia "rodem"Arvis wrote:ai beja vis prisimenu xrestomatini yvlo ir traxiaus pasakojima, kaip per viena rengini vyrai su liemenelem prase kelia parodyt, bet vadovaudamiesi paniatkem neleido "paprastiems" vaziuoti priekyje.
obeje tuoj mindaugas papasakos kaip viena moca pardavinejo ir kaip kupchius liemene is bagazines issitrauke
kas link kiliometru - tai jau viska pasaket - kalifornija, 12 men per metus sezonas, atstumai kitoniski...
Last edited by Yvl on 14 Dec 2009, 15:51, edited 2 times in total.
Peace ДА!
- Shadow
- Aukstadvario dievas
Man is esmes grynai vienodai kiek as nuvaziavau km. Net nepaziurejau anei neuzsirasiau kiek buvo km ant spidometro kai sezona pradejau
man aktualu uzsirasyt garaze ant sienos kilometraza masinai, kad zinot kada tepalus keist 
Last edited by Shadow on 14 Dec 2009, 15:59, edited 1 time in total.
Ten, kur baigiasi nesėkmių ruožas, prasideda kapinių tvora…
- Shadow
- Aukstadvario dievas
Taip, tiek si sezona nenuvaziavau, kad keist reiketu. Ir nei kiek negeda, nes kur toliau pavaziuot anei su masina anei su motociklu litu nebuvo. Uztat kasdien beveik i darba vaziavau, per diena 60-70 km ir esu patenkinta, kad tiek nuvaziuoju, dar buvo kelios smulkios keliones po artimaja Latvija ir siaip, bet man per akis, dziaugiuosi ir su tiek 
P.S. Moco tepalais kazkaip vyras sake pasirupins, tad nesuku galvos bent del sito dalyko
P.S. Moco tepalais kazkaip vyras sake pasirupins, tad nesuku galvos bent del sito dalyko
Ten, kur baigiasi nesėkmių ruožas, prasideda kapinių tvora…
bicas pardavineja nutrinta HD laikrodi ebejuj:
WEARING A BRAND NEW HARLEY WATCH MAKES YOU LOOK LIKE YOU JUST SOLD YOUR HONDA AND BOUGHT YOUR FIRST BIG BOY BIKE.
$20,000.00 DOLLARS AND 10 MILES ON SUNDAY DOES NOT MAKE A HARLEY RIDER.
USED HARLEY WATCH MAKES YOU LOOK LIKE YOU DID NOT START RIDING LAST WEEK.
WORKS WELL KEEPS TIME, T3, BASE METAL BEZEL,STAINLESS STEEL BACK,WATER RESISTANT AND LEATHER BAND.
WATCH GREAT, SHAPE BAND A LITTLE WORN I WAS GOING TO REPLACE IT BUT THEN ITS BACK TO THE, I JUST SOLD MY HONDA LOOK
WEARING A BRAND NEW HARLEY WATCH MAKES YOU LOOK LIKE YOU JUST SOLD YOUR HONDA AND BOUGHT YOUR FIRST BIG BOY BIKE.
$20,000.00 DOLLARS AND 10 MILES ON SUNDAY DOES NOT MAKE A HARLEY RIDER.
USED HARLEY WATCH MAKES YOU LOOK LIKE YOU DID NOT START RIDING LAST WEEK.
WORKS WELL KEEPS TIME, T3, BASE METAL BEZEL,STAINLESS STEEL BACK,WATER RESISTANT AND LEATHER BAND.
WATCH GREAT, SHAPE BAND A LITTLE WORN I WAS GOING TO REPLACE IT BUT THEN ITS BACK TO THE, I JUST SOLD MY HONDA LOOK
Peace ДА!