Taigi, vakar ryte bendradarbis vardu Stormas (vardas nepakeistas!) pasikviecia prie konpo ir sako “come here buddy, I found something for ya”. Atidaro daniska autopliusa ir rodo sita skelbima:
Tiems kas nesupranta daniskai, isversiu:
“Suzuki GSXR750/1100 alu bakas. Faktorinis superbike aliuminio lydinio bakas su aliuminio kamsciu 1992-96 modieliams. Naujai nudazytas palei originalia isdazymo schema su originaliais libdukais. I konplekta kartu ieina faktorinis airbox’as su ram air ortakiais. Superlengvas. Pigi kaina uz 1500 DKK.
Atspekit is triju kartu, kas vakar po darbo leke I Kompenhaga prichvatizuot faktorinio bako! Pardavejas pasirodo buvo vidutinio amziaus mokslininkas, Suzuki man, valdes ne viena teplalini ir velesni gixeri, dabar hayabuza. Pirko is kazkokio atsistatidinusio svedu racer’io. Savo moca veliau pardave - liko bakas. Bako daugiau nebeliko.
Turiu pasakyt, kad labai neat ir trick daikciukas. Grazutes suvirino siules, gerulis kamstis. Svoris, tiksliau nesvoris, yra neitiketinas. Pasveriau – lygiai dviem kg lengvesnis uz standartini. Nors jis skirtas naujesniam modeliui, nei mano remas, skaitau tiko labai gerai (respect Suzuki). Ypac patiko kaip jis uzpilde ta tarpa tarp remo ir sedynes, kuris egzistavo esant originaliam bakui.
Tai va taip prie mano factorines sausos sankabos prisidejo dar vienas factorinis itemas. Plius atpuole bako virinimo, spakliavimo, dazymo, reisinginio kamcio ir kranelio klausimai. Likusi moca dabar dazysiu pagal baka.
All in all skaitau lucky day. Einu duosiu Stormsui pliusa.