didzhej wrote:
ajo, gandai sklande oria. sake nelaiko gondos, nors tipo visi suabejojo ar tikrai delto, kad nelaiko, ar delto, kad jau laikas buvo islyst jam.
del mano kaltes islindo, realiai buvo pravaziaves 60moto valandu megejisku vaziavimu, manualas raso po 50 valandu keisti. aisku vienkes ir panasiai nepridejo rezervo, ko pasekoje islindo per bloka. buvau susipirkes visas dalis ir neuzilgo planavau perrinkineti visa grupe - nespejau. Rytoj meginsiu motora zerti ir ziureti kas pridaryta, greit i trasa negrysiu - finansai neleidzia
Kas liecia siaip varzybas tai manyciau viskas pavyko puikiai, bent internete tiek is dalyviu tiek is ziurovu girdejom teigiamus atsiliepimus, zinoma nuostolingos gavosi, taciau ateityje gal sustipres sitas sportas. Stormas malacius gerai vaziavo, gaila kad nefinisavai ir kad man svaistiklis islipo, butume galeje pasigalineti (nors tu vaziavai greiciau bent pagal kvalifikacija). Zodziu laukiame ir kituose etapuose, meginsiu susitvarkyti saviski ir keleta kitu vietu pastiprinti ant crf kas neleido greiciau vaziuoti
sekmadieni per Eurosport 2 netycia uzkliuvau ant World Supermoto tansliacijos. tarp lyderiu vaziavo tulas supermoto dievas ir vienas is pradininku, tuoj 10 metu sporte, etc. dabar jam 44, pradejo 35-eriu.
senukas jau turbut ne vieno nuosavo sanario neturi? implantai. paskum raisciai sudeti is jaucio uodegos, sirdis pakeista, redbullo uzsipila ir varo ant trankvilizatoriu.
pencininku frontas. lietuvoj nepalakstytu, tuoj sodra pencija nubrauktu uz neatitikima ir tiek.