galiu pasiūlyti vieną typeli, kuris ant karburatorių "šunį suvalgė". tik nelabai konkretus ant darbo terminų (ruskaja duša) . Nu bet aš antri metai vedu iš pirmo kiko, renaz irgi panašiai. Gal kas nors prisimena, kaip renaz anksčiau kikino?
zil130 wrote:galiu pasiūlyti vieną typeli, kuris ant karburatorių "šunį suvalgė". tik nelabai konkretus ant darbo terminų (ruskaja duša) . Nu bet aš antri metai vedu iš pirmo kiko, renaz irgi panašiai. Gal kas nors prisimena, kaip renaz anksčiau kikino?
nieks neprisimena ir prisimint nenori.
bet patvirtinu - vienas kickas. dar patvirtinu, kad tipelis ziauriai ne konkretus.
skaitytojai is sviezio surio krasto teiraujasi kada bus galima isvysti "savo hodu ne nuo kalno vaziuojancia be padsoso" honda?
heh, prisipažinsiu, kampuką apleidau, nes arba važiuoju unitazu alaus ir papų arba ilsiuosi po važiavimų alaus ir papų.
O bet važiuos, važiuos. Hondos negenda ..ar tai nemiršta, jau nepamenu
šiuomi pažymiu, kad XR'as nusitransportavo pas Zil'o rikaminduotą meistrelį Dimą (nebilaną). Belekokios naujienos ne anksčiau kitos savaitės.
p.s. važiavimas be veidrodėlių nepatiko. Patarkit, kur galima įsigyti kokių papigiaiskų veidrodėlių. Skaitau, posūkiai irgi domintų (edit: žiūrau Louisas prilaiko neblogų už neblogą kainą...)
El Traxo wrote:šiuomi pažymiu, kad XR'as nusitransportavo pas Zil'o rikaminduotą meistrelį Dimą (nebilaną). Belekokios naujienos ne anksčiau kitos savaitės.
p.s. važiavimas be veidrodėlių nepatiko. Patarkit, kur galima įsigyti kokių papigiaiskų veidrodėlių. Skaitau, posūkiai irgi domintų (edit: žiūrau Louisas prilaiko neblogų už neblogą kainą...)
gal ant durno uzsisokai. Man atrodo pernai pavasari buvo atleisti varztai ir dabar pagal reikalavimus uztenka kad atitiktu spalvine gama, nebeprivaloma tureti visu tu raideliu. Taip kad jeigu kabinesis, gali drasiai siust nx ir liept pasiskaityt reikalavimus, o ne priekabiu ieskot.
ezhiukas wrote:gal ant durno uzsisokai. Man atrodo pernai pavasari buvo atleisti varztai ir dabar pagal reikalavimus uztenka kad atitiktu spalvine gama, nebeprivaloma tureti visu tu raideliu. Taip kad jeigu kabinesis, gali drasiai siust nx ir liept pasiskaityt reikalavimus, o ne priekabiu ieskot.
Jei neklystu, varztai buvo atsukti laikinai, iki 2009.01